Zijn opblaasbare spa's het waard?

Alle tekenen wijzen erop dat draagbare bubbelbaden de investering waard zijn. Zelfs als u de kosten van de aankoop van de opblaasbare hot tub, het kopen van accessoires en het betalen om het zwembad het hele jaar door goed onderhouden en draaiend te houden bij elkaar optelt, is het nog steeds niet zo duur als het kopen en installeren van een ingebouwde hot tub.

Zijn opblaasbare spa's het waard?

Alle tekenen wijzen erop dat draagbare bubbelbaden de investering waard zijn. Zelfs als u de kosten van de aankoop van de opblaasbare hot tub, het kopen van accessoires en het betalen om het zwembad het hele jaar door goed onderhouden en draaiend te houden bij elkaar optelt, is het nog steeds niet zo duur als het kopen en installeren van een ingebouwde hot tub. Dus zijn opblaasbare spa's goed? We duiken in de goede en minder goede aspecten van opblaasbare spa's om u te helpen die vraag te beantwoorden. Super draagbaar - Je kunt je opblaasbare spa overal mee naartoe nemen.

Het wordt geleverd in een doos die niet veel groter is dan je magnetron. Hij is supercompact en wordt geleverd met een tas en handvat om buiten mee te nemen. Probeer dat eens met een bubbelbad te doen. Maar net als elk ander product zijn opblaasbare spa's niet perfect.

De enige vraag is of de goede aspecten die we hier hebben genoemd belangrijker voor u zijn dan de nadelen? Als we je niet hebben afgeschrikt om er een te kopen en je bent het ermee eens dat opblaasbare spa's meer goeds bieden, bekijk dan spa-selecties van bedrijven zoals Outbax en vertel ons wat je hebt besloten om voor je huis te kopen. Onthoud echter dat zodra de hot tub is opgezet en gevuld met water, u nog steeds ongeveer 24 uur moet wachten tot het spawater de optimale temperatuur van 104F bereikt. Het verwarmingssysteem in de meeste opblaasbare bubbelbaden wordt ook beperkt door de beperkingen van een voeding van 15 ampère. Met ongeveer 2 graden per uur.

Dat betekent dat de gemiddelde opblaasbare met een capaciteit van 250 gallon ongeveer 24 uur duurt om de aanbevolen 104 graden F. De gemiddelde opblaasbare hot tub met een goede dekking en wat goedkope en eenvoudige schuimisolatie eronder verliest ongeveer 6 graden over een periode van 12 uur. U kunt dit als richtlijn gebruiken en uw eigen berekeningen maken over hoeveel uur verwarming nodig zou zijn om aan uw hottub-behoeften te voldoen. De enige beperkingen met een opblaasbare spa is dat je af en toe de bubbels moet uitschakelen en de verwarming aan moet zetten als je wilt genieten van een lange duik en ook het feit dat ze over het algemeen kleiner zijn dan een conventionele spa.

Als je de vraag afweegt of opblaasbare bubbelbaden goed zijn, overweeg dan deze punten in het voordeel. Opblaasbare bubbelbaden zullen het goed doen in de warmere maanden omdat de lucht in de muren als een grote barrière zal dienen. Als je je opblaasbare hot tub op een houten dek wilt zetten, heb ik een recent artikel waarin precies wordt opgesplitst hoeveel gewicht een houten dek aankan en hoe je het kunt versterken voor een hot tub (van alle soorten). Er zijn tal van accessoires te koop die kunnen helpen om van uw opblaasbare hot tub uw eigen persoonlijke stukje hemel te maken.

Coole accessoires gemakkelijk verkrijgbaar - Hoewel accessoires apart moeten worden gekocht, maken opblaasbare banken, snack- en drankhouders en schuilplaatsen het gemakkelijk om de volledige spabehandeling te krijgen die u wilt. Van de 3 belangrijkste merken opblaasbare hot tub is deze hot tub de grootste en heeft de meeste bubbelstralen (140). Het is dus een goed idee om een hele kamer te wijden voor het gebruik van opblaasbare hot tub; een afgeschermde veranda of patio is een goede keuze. Opblaasbare bubbelbaden kunnen echt in hun omgeving opgaan als u de juiste buitenmaterialen en prints kiest.

Het maakt niet uit naar welk merk je koopt - dat zijn modellen waar je naar kijkt en ze werden betaald om er gelukkig uit te zien en het ongemak te maskeren van het delen van een opblaasbare spa met vreemden (zij het knappe). Opblaasbare bubbelbaden zijn een geweldige hot tub op instapniveau voor mensen met een laag budget, of wanneer de noodzaak om de hot tub gemakkelijk te verplaatsen een prioriteit is. Misschien is het enige echte nadeel van een opblaasbare hot tub het feit dat ze zelden goede garanties bevatten. Zeker, het installeren van een hot tub die in uw huis of uw tuin is ingebouwd, kan duizenden of zelfs tienduizenden kosten, maar een opblaasbare hot tub is een betaalbare en geschikte alternatieve oplossing.

Voor elke hot tub, zelfs opblaasbare, zijn er bedieningspanelen die de bedieningselementen voor uw spabad uitvoeren.