Is een opblaasbare hot tub een goed idee?

Opblaasbare bubbelbaden zijn een geweldige hot tub op instapniveau voor mensen met een laag budget, of wanneer de noodzaak om de hot tub gemakkelijk te verplaatsen een prioriteit is. Hoewel problemen een kortere levensduur, vatbaarder zijn voor lekke banden en inconsistente verwarming bij koud weer zijn, compenseren de lagere kosten voor velen de beperkingen.

Is een opblaasbare hot tub een goed idee?

Opblaasbare bubbelbaden zijn een geweldige hot tub op instapniveau voor mensen met een laag budget, of wanneer de noodzaak om de hot tub gemakkelijk te verplaatsen een prioriteit is. Hoewel problemen een kortere levensduur, vatbaarder zijn voor lekke banden en inconsistente verwarming bij koud weer zijn, compenseren de lagere kosten voor velen de beperkingen. Onthoud echter dat zodra de hot tub is opgezet en gevuld met water, u nog steeds ongeveer 24 uur moet wachten tot het spawater de optimale temperatuur van 104F bereikt. Het verwarmingssysteem in de meeste opblaasbare bubbelbaden wordt ook beperkt door de beperkingen van een voeding van 15 ampère.

Met ongeveer 2 graden per uur. Dat betekent dat de gemiddelde opblaasbare met een capaciteit van 250 gallon ongeveer 24 uur duurt om de aanbevolen 104 graden F. De gemiddelde opblaasbare hot tub met een goede dekking en wat goedkope en eenvoudige schuimisolatie eronder verliest ongeveer 6 graden over een periode van 12 uur. U kunt dit als richtlijn gebruiken en uw eigen berekeningen maken over hoeveel uur verwarming nodig zou zijn om aan uw hottub-behoeften te voldoen.

Compleet met een set stoelen, bekerhouders, een drinkbak en hoofdsteunen, deze opblaasbare hot tub voor zes personen draait helemaal om de voorzieningen. Vervolgens moet u goed nadenken over de afmetingen en het feit dat wat een opblaasbare spa goed geïsoleerd maakt, de dikke wanden van ingesloten lucht zijn. Net als bij veel andere opblaasbare bubbelbaden kunt u de verwarming en de luchtstraalpomp niet tegelijkertijd laten draaien. Dat komt omdat dit high-end bubbelbaden zijn die zijn ontworpen voor gebruik het hele jaar door, zelfs in de koudste winters met temperaturen onder het vriespunt.

Zoals de naam al aangeeft, zijn opblaasbare bubbelbaden met zachte zijkanten, draagbare opgeblazen kuipen gevuld met verwarmd water. Als u een compacte opblaasbare hot tub in een dek- of patiohoek probeert te stoppen, is een optie in vierkant formaat misschien het beste voor u. Wanneer u besluit om een nieuwe opblaasbare hot tub te kopen, doet het bedrijf dat uw hot tub maakt er echt toe. Dat komt omdat je in een diepe hot tub niet zo ver hoeft uit te rekken om het water je schouders te laten bedekken.

Een manier om de kosten van de chemicaliën die u nodig heeft voor uw opblaasbare hot tub te verlagen, is door er een bundel van te kopen bij sites zoals Amazon. Het gevulde gewicht van elke opblaasbare hot tub betekent ook dat u goed moet nadenken als u uw hot tub binnen of op een dek wilt plaatsen. De beste bubbelbaden die worden aangeboden, zijn onder meer harde schaal en traditionele houten ontwerpen, evenals opblaasbare versies. Dus als je een opblaasbare hot tub ziet die je leuk vindt, maar het wordt een draagbare jacuzzi genoemd, laat dat je dan niet afschrikken.

Hoewel de buitenafmetingen belangrijk zijn, zijn het de binnenafmetingen van de hot tub waar je echt rekening mee moet houden. Wanneer u zich probeert voor te stellen hoeveel kosten en hoeveel werk er nodig is om een opblaasbare hot tub te bezitten, kunt u verwachten dat u net zoveel uitgeeft als elke andere hot tub-installatie van een vergelijkbaar volume. Het gebruik van chemicaliën is een heel apart gebied van het bezitten van een opblaasbare hot tub, en begrijpelijkerwijs iets waar veel nieuwe eigenaren zich zorgen over maken.