Hoe lang kan een opblaasbare hot tub blijven staan?

Over het algemeen tussen 6 en 12 uur. Dit lijkt misschien lang, vooral omdat de grote schoonheid van een opblaasbare hot tub de draagbaarheid en de.

Hoe lang kan een opblaasbare hot tub blijven staan?

Over het algemeen tussen 6 en 12 uur. Dit lijkt misschien lang, vooral omdat de grote schoonheid van een opblaasbare hot tub de draagbaarheid en de. Je moet een opblaasbare hot tub altijd aan laten staan, tenzij je van plan bent hem niet te gebruiken 3 of meer weken %26 zal hem leegmaken en inpakken. Als u het weglaat maar vol water zit, kan dit leiden tot de opbouw van bacteriën.

Bovendien kost het meer energie om het water op te warmen dan om het gewoon op een ingestelde temperatuur te houden. Het duurt ongeveer een uur om uw hot tub te vullen en vervolgens tussen 12-24 uur om het water op te warmen. De werkelijke tijd hangt af van de grootte van uw bad, want hoe groter het is, hoe langer het duurt om te verwarmen. Het matchen van de rieten terrasstoelen en accessoires van je dek is een fluitje van een cent met deze elegant ogende Avenli 4-persoons wicker-look hot tub.

Zorg ervoor dat de kamer ook goed geventileerd is, want uw hot tub geeft stoom af die zal condenseren. Je moet dan het gecombineerde gewicht toevoegen van de mensen die in het bad stappen - als het 2 volwassenen zijn, kan dat nog eens 300 lbs toevoegen of. Dat wil niet zeggen dat je het niet moet gebruiken tijdens een hete zomer of zelfs tijdens de koudste winterdagen (hoewel fabrikanten van opblaasbare hot tubs het gebruik bij temperaturen onder 4 graden C niet aanbevelen), maar probeer gewoon de temperatuurvariatie zoveel mogelijk te minimaliseren. Ze hebben een draagbaarheids- en praktische factor die je niet krijgt bij een hot tub met harde schaal, ze zijn ook relatief snel op te zetten.

Opblaasbare bubbelbaden nemen de lucht van buiten en pompen deze rond door honderd of meer stralen om de bubbels te creëren. Zoals u kunt zien, is het belangrijk om goed na te denken over hoeveel volwassenen de hot tub regelmatig gaan gebruiken en waarvoor deze gaat worden gebruikt. Omdat bepaalde chemicaliën vinyl kunnen beschadigen, gebruikt u alleen producten die worden aanbevolen voor opblaasbare bubbelbaden, zoals deze chloorstarterkit. opblaasbare bubbelbaden zijn veel betaalbaarder en gemakkelijker te installeren dan traditionele bubbelbaden, waardoor ze een aantrekkelijke keuze zijn voor zowel huurders als huiseigenaren.

Zorg er ook voor dat u uw bad uit de buurt van stopcontacten en waardevolle spullen plaatst, voor het geval er per ongeluk wat water spat, of er druppels zijn als u uitstapt. We hebben vastgesteld dat het mogelijk is om uw opblaasbare hot tub in de winter te gebruiken, zolang u maar een paar voorzorgsmaatregelen neemt. Grotere opblaasbare bubbelbaden zijn over het algemeen duurder en het duurt langer om water te vullen en kosten meer om te verwarmen. Op die manier, wanneer u klaar bent om binnen te gaan, zal de hot tub sneller en efficiënter op temperatuur worden verwarmd dan wanneer hij zou beginnen met koud water.