Wat is de levensduur van een opblaasbare hot tub?

Wanneer u de levensduur van uw nieuwe hot tub overweegt, kunt u verwachten dat u ongeveer 5-7 jaar gebruik zult krijgen van een opblaasbare hot tub in vergelijking met 20+ jaar gebruik van een hardshell hot tub. Qua levensduur wordt de hardshell hot tub geleverd met 2 jaar garantie op mechanische onderdelen en 5 jaar shell-garantie.

Wat is de levensduur van een opblaasbare hot tub?

Wanneer u de levensduur van uw nieuwe hot tub overweegt, kunt u verwachten dat u ongeveer 5-7 jaar gebruik zult krijgen van een opblaasbare hot tub in vergelijking met 20+ jaar gebruik van een hardshell hot tub. Qua levensduur wordt de hardshell hot tub geleverd met 2 jaar garantie op mechanische onderdelen en 5 jaar shell-garantie. De meeste hot tubs met harde schaal aan de onderkant gaan naar verwachting mee aan de onderkant van 5 - 10 jaar, dus laten we zeggen dat u er 7 jaar probleemloos gebruik van kunt maken. De gemiddelde levensduur van een opblaasbare hot tub is 5 jaar.

Dit is te vergelijken met de gemiddelde levensduur van harde bubbelbaden van 15 jaar. Goed onderhoud, leeglopen bij slecht weer en het gebruik van een geïsoleerde bodembedekker kunnen de levensduur echter verlengen. De levensduur van de opblaasbare hot tub hangt af van hoe goed onderhouden de spa is en de afwezigheid van defecten van de fabrikant. Sommige eigenaren melden problemen na slechts een maand of twee eigendom, terwijl anderen er tot vijf jaar gebruik van kunnen maken.

Het gemiddelde lijkt ongeveer 2 tot 3 jaar gebruik te zijn. Je hoeft alleen maar op een zonnige dag naar de wachtrijen buiten Costco, Argos en B%26Q te kijken om te begrijpen dat mensen gek worden op een goedkope opblaasbare hot tub. Als het gaat om het gebruik van opblaasbare bubbelbaden in de winter, zorg er dan altijd voor dat je het minstens 12 uur gebruikt voor gebruik. OK, laten we hier een beetje plezier hebben en de mogelijkheid vergelijken om de goedkoopste hardshell hot tub te kopen die je kunt vinden met de mogelijkheid om gewoon voor een opblaasbare te gaan.

Opblaasbare bubbelbaden zijn een geweldige optie voor diegenen die niet volledig willen investeren in een conventionele hot tub met harde zijkanten die meer installatie-, elektrische, onderhouds- en bedrijfskosten vereist. Veel mensen kopen een opblaasbare hot tub die is ontworpen voor gebruik buitenshuis, zodat ze tijdens de zomermaanden het meeste uit de tuin kunnen halen. Opblaasbare bubbelbaden verdienen en kunnen een goed startpunt zijn voor iemand die zijn teen (woordspeling bedoeld) dompelt in de wereld van het bezit van hot tub. Ja, u moet uw opblaasbare hot tub altijd aan laten staan om ervoor te zorgen dat de hot tub in goede staat verkeert.

In tegenstelling tot andere dunne kinderzwembaden, bouwen Coleman en Intex hun opblaasbare bubbelbaden met duurzame materialen die zeker het zomerseizoen meegaan. Maar er is nog veel meer te weten over opblaasbare bubbelbaden en of ze de moeite waard zijn om te kopen of dat u moet sparen voor een meer permanente hot tubs. Opblaasbare bubbelbaden zijn een geweldige hot tub op instapniveau voor mensen met een laag budget, of wanneer de noodzaak om de hot tub gemakkelijk te verplaatsen een prioriteit is. U probeert zoveel mogelijk de extreme temperaturen te minimaliseren die een nadelig effect kunnen hebben op de voering van de hot tub.

Dus als je op zoek bent naar een echt goedkope optie, zorg er dan voor dat je de hot tub bekijkt voordat je hem koopt. Vergeet niet om plastic bekers te gebruiken in plaats van scherp, breekbaar glas in de hot tub en vermijd ook alle andere scherpe voorwerpen in de buurt van de hot tub. Hoewel ze misschien niet zo flitsend of duurzaam zijn als een traditionele hot tub, betekent dat niet dat ze een slecht product zijn. Het duurt langer om een hot tub in de winter te verwarmen, en de kans is groot dat je niet in bevroren water wilt springen.

U kunt ook opblaasbare bubbelbaden op dekgebieden plaatsen, maar zorg ervoor dat u eerst de gewichtsbelasting controleert om er zeker van te zijn dat de constructie het volledige gewicht kan dragen.