Blijven opblaasbare bubbelbaden warm?

Kortom, opblaasbare bubbelbaden worden warm en in de zomer, en ze kunnen die warmte gedurende lange periodes vasthouden. Naarmate de luchttemperatuur echter kouder wordt, is het warmteverlies veel groter dan bij een gewoon bad.

Blijven opblaasbare bubbelbaden warm?

Kortom, opblaasbare bubbelbaden worden warm en in de zomer, en ze kunnen die warmte gedurende lange periodes vasthouden. Naarmate de luchttemperatuur echter kouder wordt, is het warmteverlies veel groter dan bij een gewoon bad. Dit komt omdat u de verwarming en de pomp niet tegelijkertijd op volle snelheid kunt laten draaien. opblaasbare bubbelbaden hebben geen gegoten stoelen of een bank-achtig platform om te zitten.

In plaats daarvan zit je op de vloer van de hot tub op de begane grond. Hierdoor is het misschien niet zo comfortabel voor langere inweeksessies, en kan het voor sommigen ook moeilijk zijn om in en uit te komen. Onthoud echter dat zodra de hot tub is opgezet en gevuld met water, u nog steeds ongeveer 24 uur moet wachten tot het spawater de optimale temperatuur van 104F bereikt. Het verwarmingssysteem in de meeste opblaasbare bubbelbaden wordt ook beperkt door de beperkingen van een voeding van 15 ampère.

Met ongeveer 2 graden per uur. Dat betekent dat de gemiddelde opblaasbare met een capaciteit van 250 gallon ongeveer 24 uur duurt om de aanbevolen 104 graden F. De gemiddelde opblaasbare hot tub met een goede dekking en wat goedkope en eenvoudige schuimisolatie eronder verliest ongeveer 6 graden over een periode van 12 uur. U kunt dit als richtlijn gebruiken en uw eigen berekeningen maken over hoeveel uur verwarming nodig zou zijn om aan uw hottub-behoeften te voldoen.

Je zult ook af en toe je hot tub moeten leegmaken om hem schoon te maken, wat betekent dat je hem opnieuw moet vullen. Er zijn andere functies en extra's die u misschien ziet die bij sommige bubbelbaden zijn inbegrepen, zoals een onderwaterverlichtingsdisplay, een dienblad voor drankjes, hoofdsteunen, interne stoelen, digitale sloten, een zwevende thermische deken, enzovoort. Een van de grootste nadelen van opblaasbare bubbelbaden is dat ze niet zo geïsoleerd zijn als gewone houten bubbelbaden. Het koude weer, wanneer het hoger of lager is dan 40 graden, zorgt er niet voor dat de opblaasbare hot tub lucht verliest.

We hebben vastgesteld dat het mogelijk is om uw opblaasbare hot tub in de winter te gebruiken, zolang u maar een paar voorzorgsmaatregelen neemt. Als er maar één of twee mensen de hot tub gebruiken, of als deze niet vaak wordt gebruikt, hoeft u zich misschien minder zorgen te maken. Ze staan ook bekend als opblaasbare spa's, opblaasbare bubbelbaden, draagbare jacuzzi's, opblaasbare jacuzzi's, draagbare bubbelbaden en draagbare spa's. En misschien wilt u overwegen om een geïsoleerde hoes toe te voegen wanneer de hot tub niet in gebruik is om onzuiverheden die zich binnenin nestelen te verminderen en warmteverlies tussen dips te beperken.

Er is geen reden waarom u niet net zoveel plezier kunt hebben in een opblaasbare hot tub als een duurdere stevige hot tub. Een zware baderbelasting of frequent gebruik kan de ondermaatse spa-filters die standaard op opblaasbare bubbelbaden worden geleverd, snel overweldigen. Dit alles betekent dat - afgezien van enkele belangrijke opblaasbare hot tub-chemicaliën die u moet kopen - uw opblaasbare hot tub wordt geleverd met alles wat u nodig hebt om er direct uit de doos van te genieten. De afdekking van de hot tub voorkomt dat de warmte ontsnapt, daarom is het het beste om de hoes altijd op slot te houden wanneer deze niet in gebruik is.

Hoe dan ook, het handhaven van de juiste waterbalans en ontsmettingsmiddelen is de sleutel om het water van uw hot tub schoon en helder te houden. Wanneer u uw nieuwe opblaasbare hot tub koopt, wordt deze geleverd in een doos die niet veel groter is dan een magnetron.