Blijven opblaasbare bubbelbaden warm?

De meeste opblaasbare bubbelbaden zijn goed te gebruiken in de winter. Ze hebben echter moeite om de ingestelde watertemperatuur te handhaven als het weer onder de 40 graden Fahrenheit daalt.

Blijven opblaasbare bubbelbaden warm?

De meeste opblaasbare bubbelbaden zijn goed te gebruiken in de winter. Ze hebben echter moeite om de ingestelde watertemperatuur te handhaven als het weer onder de 40 graden Fahrenheit daalt. Een isolerende grondmat onder de kuip helpt om een constante watertemperatuur te behouden. Een factor waarmee u rekening moet houden bij het bepalen hoe lang het duurt om uw opblaasbare hot tub te verwarmen, is hoe warm u wilt dat het water is.

Elke opblaasbare hot tub heeft een maximale watertemperatuur van 104 graden Fahrenheit. Als u echter een iets lagere temperatuur van bijvoorbeeld 102 graden Fahrenheit selecteert, duurt het korter om het water te verwarmen. Als je naar de bovenstaande tabel kijkt, vraag je je misschien af waar de bubbelbaden zijn van de grote bedrijven zoals Intex en Coleman. Nou, ze maken een aantal fantastische bubbelbaden - maar bijna al hun modellen zijn bedoeld voor gebruik in de zomer, of hooguit 3 seizoenen, en zeker niet voor de winter.

In feite vermelden die bedrijven heel duidelijk op de instructies van hun eigenaren en verkoopsites dat hun bubbelbaden niet bedoeld zijn om te worden gebruikt bij temperaturen onder 40F. In de winter kunt u een opblaasbare hot tub buiten laten staan, maar dit wordt niet aanbevolen. Als de temperatuur onder de 40F daalt, laat dan uw opblaasbare hot tub leeglopen, demonteren en opbergen. Als je hem in de winter wilt gebruiken, zorg er dan voor dat de kachel goed werkt en het stopcontact voldoende stroom kan leveren.

Voeg isolatie toe om warmteverlies te minimaliseren en houd er rekening mee dat koud plastic minder flexibel is en vatbaarder is voor beschadiging. Overweeg om het dicht bij een haag, muur of hek te plaatsen, of gebruik struiken, hoge planten of privacypanelen om het probleem van wind die op het water in uw bad waait te minimaliseren. Sommige mensen wonen in een gebied dat zo heet is dat ze hun bubbelbad willen gebruiken als een plek om af te koelen. Ik heb onlangs besloten dat ik graag een opblaasbare hot tub wil kopen, maar ik heb gemerkt dat ik veel vragen heb.

Dit betekent dat het gemakkelijker is om de juiste waterkwaliteit te behouden als u de temperatuur van het water in uw opblaasbare spa verlaagt. Meestal kan het opzetten van een opblaasbare hot tub buiten riskant zijn, vooral in gebieden waar veel bomen, vuil, regen of bladeren vallen. In high-end bubbelbaden helpen de dikke schaal en de bouwkwaliteit van het bad het warmteverlies tijdens de winter te verminderen. Een opblaasbare hot tub buiten die probeert zijn water warmer te houden wanneer de omgeving neusduikt tot temperaturen onder het vriespunt, zal veel elektriciteit verbruiken.

Zorg er daarom voor dat u goed zorgt voor de afdekking van uw opblaasbare badkuip en het zal helpen om het water op een comfortabelere temperatuur te houden, zodat u het niet elke keer dat u erin wilt stappen helemaal opnieuw hoeft te verwarmen. Hoewel het slechts 71 inch breed is - even groot als een bubbelbad voor 2 personen - is de ultra-stijve muur slechts 2 inch dik. Dus als je het water meestal maximaal 104F hebt, laat je de verwarming dan op 99F draaien als je je hot tub niet gebruikt. In dit bericht zal ik het verwarmen van opblaasbare bubbelbaden nader bekijken en hoe ik de tijd die nodig is om het water op een comfortabele temperatuur te krijgen, kan verkorten.

De schaal van een hot tub is meestal gemaakt van acryl en is versterkt met polyurethaanschuim met hoge dichtheid, glasvezelrug of de combinatie van beide. Het testen van opblaasbare bubbelbaden heeft aangetoond dat deze producten hun maximale watertemperatuur goed kunnen behouden wanneer het onder het vriespunt is in luchttemperaturen, en u kunt er de hele winter van genieten. Beseffen hoe zwaar het gevulde gewicht van uw hot tub is, kan belangrijk zijn als u van plan bent uw hot tub op een dek of zelfs binnenshuis te zetten. Het hangt ook af van de temperatuur van het water, de luchttemperatuur, en hoe warm je het water wilt laten opwarmen.