Hoe lang gaat een opblaasbare hot tub mee?

Wanneer u de levensduur van uw nieuwe hot tub overweegt, kunt u verwachten dat u ongeveer 5-7 jaar gebruik zult krijgen van een opblaasbare hot tub in vergelijking met 20+ jaar gebruik van een hardshell hot tub. Het feit dat opblaasbare bubbelbaden aantrekkelijk maakt, betekent echter ook dat ze een relatief korte levensduur hebben.

Hoe lang gaat een opblaasbare hot tub mee?

Wanneer u de levensduur van uw nieuwe hot tub overweegt, kunt u verwachten dat u ongeveer 5-7 jaar gebruik zult krijgen van een opblaasbare hot tub in vergelijking met 20+ jaar gebruik van een hardshell hot tub. Het feit dat opblaasbare bubbelbaden aantrekkelijk maakt, betekent echter ook dat ze een relatief korte levensduur hebben. Het is echt moeilijk om een 100% nauwkeurige indicatie te geven van hoe lang een opblaasbare hot tub meegaat, omdat deze afhankelijk is van een groot aantal variabele factoren. Sommige eigenaren van opblaasbare hot tubs hebben echter gemeld dat ze tot 5 jaar of langer regelmatig worden gebruikt.

Anderen lijken eindeloze problemen te hebben die vaak binnen de garantieperiode beginnen en nooit volledig worden opgelost. De gemiddelde levensduur van een opblaasbare hot tub is 5 jaar. Dit is te vergelijken met de gemiddelde levensduur van harde bubbelbaden van 15 jaar. Goed onderhoud, leeglopen bij slecht weer en het gebruik van een geïsoleerde bodembedekker kunnen de levensduur echter verlengen.

De levensduur van de opblaasbare hot tub hangt af van hoe goed de spa wordt onderhouden en de afwezigheid van defecten van de fabrikant. Sommige eigenaren melden problemen na slechts een maand of twee eigendom, terwijl anderen er tot vijf jaar gebruik van kunnen maken. Het gemiddelde lijkt ongeveer 2 tot 3 jaar gebruik te zijn. opblaasbare bubbelbaden kunnen meegaan op voorwaarde dat u investeert in een kwaliteitsmodel - en er goed voor zorgt.

Buiten maak je eenvoudig de aftapplug los en laat je het water stromen, maar binnen moet je de hot tub legen met een carterpomp of een slang aan de aftapplug bevestigen om het water weg te leiden. Ja, opblaasbare bubbelbaden kosten doorgaans meer per maand op de elektriciteitsrekening dan traditionele bubbelbaden. Evenzo zal een hot tub die in sterk direct zonlicht wordt gehouden het tegenovergestelde probleem hebben, aangezien de warmte het materiaal verzacht. Een aanzienlijk voordeel van een standaard hot tub is dat ze ingebouwde stoelen en ligstoelen hebben, voor meer ontspanning.

Installeer de patch terwijl de kuip leegloopt, zorg ervoor dat er geen luchtbellen zijn en dat de randen perfect glad zijn. Maar omdat het de isolatie van een traditionele draagbare hot tub mist en meestal wordt geleverd met een veel kleinere kachel, kan de winter extra uitdagend zijn voor mensen met een opblaasbare hot tub. Als je het twee keer per jaar gebruikt en het de rest van de tijd zorgvuldig in een garage bewaart, kan het bijna eeuwig meegaan, maar het hele punt van het hebben van een hot tub is dat hij aan staat, opgezet en klaar is om te gaan wanneer je zin hebt in een duik. Maar er is nog veel meer waar u zich bewust van moet zijn over opblaasbare bubbelbaden en of ze de moeite waard zijn om te kopen of dat u moet sparen voor een veel permanentere bubbelbaden.

Een goede zaak van dit merk is dat, als u hun reserveafdeling online bezoekt, u de voering en het deksel (het meest waarschijnlijk dat componenten falen) daadwerkelijk kunt vervangen door een nieuwe voor een redelijk redelijke prijs, waardoor de bruikbare levensduur van de hele hot tub aanzienlijk wordt verlengd. Jeff Campbell is een vader, krijgskunstenaar, budgetmeester, Disney-verslaafde, muzikant, hottub-liefhebber en herstellende fijnproever die meer dan 2 decennia als leider voor Whole Foods Market heeft doorgebracht. Hoeveel gebruik de hot tub krijgt - In tegenstelling tot een hot tub met harde schaal zal een opblaasboot meer slijten tijdens het gebruik. Je zit op de grond in een opblaasbare hot tub, vergelijkbaar met een zwembad, in plaats van een harde hot tub.

Opblaasbare bubbelbaden zullen het goed doen in de warmere maanden omdat de lucht in de muren als een grote barrière zal dienen. Als u niet regelmatig schoonmaakt of het water en de filters vervangt zoals aangegeven, zal er een opeenhoping van bacteriën en vuil in de hot tub zijn die moeilijk te verwijderen is.