Zijn opblaasbare bubbelbaden geldverspilling?

Helaas worden veel opblaasbare bubbelbaden verwaarloosd, misbruikt en weggegooid na slechts een paar jaar dienst. Ze eindigen niet allemaal zo, maar over het algemeen hebben opblaasbare bubbelbaden een kortere levensduur.

Zijn opblaasbare bubbelbaden geldverspilling?

Helaas worden veel opblaasbare bubbelbaden verwaarloosd, misbruikt en weggegooid na slechts een paar jaar dienst. Ze eindigen niet allemaal zo, maar over het algemeen hebben opblaasbare bubbelbaden een kortere levensduur. Met de juiste zorg en onderhoud kunnen ze vijf jaar of langer meegaan. We zagen dat Aldi er een verkocht, maar vroegen ons af of ze geld in de afvoer gooiden.

Onthoud echter dat zodra de hot tub is opgezet en gevuld met water, u nog steeds ongeveer 24 uur moet wachten tot het spawater de optimale temperatuur van 104F bereikt. Het verwarmingssysteem in de meeste opblaasbare bubbelbaden wordt ook beperkt door de beperkingen van een voeding van 15 ampère. Met ongeveer 2 graden per uur. Dat betekent dat de gemiddelde opblaasbare met een capaciteit van 250 gallon ongeveer 24 uur duurt om de aanbevolen 104 graden F.

De gemiddelde opblaasbare hot tub met een goede dekking en wat goedkope en eenvoudige schuimisolatie eronder verliest ongeveer 6 graden over een periode van 12 uur. U kunt dit als richtlijn gebruiken en uw eigen berekeningen maken over hoeveel uur verwarming nodig zou zijn om aan uw hottub-behoeften te voldoen. Er zijn andere functies en extra's die u misschien ziet die bij sommige bubbelbaden zijn inbegrepen, zoals een onderwaterverlichtingsdisplay, een dienblad voor drankjes, hoofdsteunen, interne stoelen, digitale sloten, een zwevende thermische deken, enzovoort. Ik hoop dat de hierboven genoemde bubbelbaden u een beter idee geven van wat er op de markt beschikbaar is en wat er nodig is om een opblaasbare hot tub te kopen en te onderhouden.

Als je je opblaasbare hot tub op een houten dek wilt zetten, heb ik een recent artikel waarin precies wordt opgesplitst hoeveel gewicht een houten dek aankan en hoe je het kunt versterken voor een hot tub (van alle soorten). Deze modellen met verschillende vormen kunnen iets kleiner zijn dan ronde bubbelbaden, omdat hun vorm meer interne vloerruimte biedt, waardoor hottub-gebruikers zich meer kunnen uitstrekken. Opblaasbare bubbelbaden zijn een geweldige hot tub op instapniveau voor mensen met een laag budget, of wanneer de noodzaak om de hot tub gemakkelijk te verplaatsen een prioriteit is. Maar het plaatsen van de grondmat op een stevig oppervlak zoals een hot tub-pad of betonnen patio zal efficiënter zijn dan een dek of op de kale grond.

Opblaasbare bubbelbaden zullen het goed doen in de warmere maanden omdat de lucht in de muren als een grote barrière zal dienen. Dus als je een opblaasbare hot tub ziet die je leuk vindt, maar het wordt een draagbare jacuzzi genoemd, laat dat je dan niet afschrikken. Als u een locatie in gedachten heeft en het dichtstbijzijnde stopcontact is meer dan deze afstand verwijderd, schakel een elektricien in om een stopcontact in de buurt te installeren voor gebruik met uw opblaasbare hot tub. Wanneer u besluit om een nieuwe opblaasbare hot tub te kopen, doet het bedrijf dat uw hot tub maakt er echt toe.

Er zijn een aantal geweldige opblaasbare bubbelbaden in de buurt die menig draagbare badkuip met solide lichaam een run voor zijn geld zullen geven voor minder dan een kwart van de prijs, zoals deze Intex PureSpa Plus op Amazon. Van Zuid-Californië tot Noord-Vermont, de luchttemperatuur regelt de snelheid waarmee warmte verloren gaat wanneer de kuip in gebruik is. Zoals altijd, als je iets meer betaalt, krijg je over het algemeen iets meer en dus zijn er enkele meer geavanceerde en duurdere opblaasbubbelbaden waarmee je zowel de kachel als de bubbels tegelijkertijd kunt laten draaien. De kracht van het massagesysteem in opblaasbare bubbelbaden verrast vaak veel nieuwe eigenaren, omdat het echt een goede, diepe spiermassage geeft.

Hoewel de buitenafmetingen belangrijk zijn, zijn het de binnenafmetingen van de hot tub waar je echt rekening mee moet houden. In algemene termen omvatten deze minimaal een digitaal bedieningspaneel, een geïsoleerde grondmat, een geïsoleerde hot tub-afdekking, een chemische vlotter, een reservefilterpatroon en een reparatieset.