Zijn opblaasbare bubbelbaden goed?

Ondanks de lichtgewicht constructie worden opblaasbare bubbelbaden nog steeds opmerkelijk zwaar als ze vol zijn. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn ze niet geschikt voor balkons, daken of verhoogde vloeren die niet goed zijn versterkt om het extra gewicht te dragen.

Zijn opblaasbare bubbelbaden goed?

Ondanks de lichtgewicht constructie worden opblaasbare bubbelbaden nog steeds opmerkelijk zwaar als ze vol zijn. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn ze niet geschikt voor balkons, daken of verhoogde vloeren die niet goed zijn versterkt om het extra gewicht te dragen. Vol met water en mensen, kunnen opblaasbare bubbelbaden gemakkelijk tot 2.500 lbs wegen. Het is het beste om ze op een vlak maaiveldoppervlak te plaatsen, zoals een betonnen pad, vloer op het laagste niveau (kelder of eerste niveau) of een vlakke plek in de tuin.

Door Cynthia Lawrence, Katie Mortram gepubliceerd 21 juli 22 Na uitgebreid onderzoek hebben we ontdekt dat de beste opblaasbare hot tub de Coleman SaluSpa is. Met 114 bubbelstralen om uitgebreide bubbels te produceren en een gedempte vloer, is dit een zeer comfortabel bad om in te weken. Een handige energiebesparende timer betekent dat u het water van tevoren kunt verwarmen en de multifunctionele pomp de kuip opblaast en het filtersysteem regelt. De PVC-constructie maakt het ook duurzaam.

Als je op zoek bent naar iets groters, dan is de Intex 75 PureSpa het overwegen waard. Het is verkrijgbaar in verschillende maten en beschikt over maximaal 170 bubbelstralen. De voorgevormde hoofdsteunen maken dit een luxe bad om in te ontspannen en de veelkleurige LED-lampjes zullen zeker's nachts verblinden. Als je de ruimte hebt, is dit misschien wel de beste opblaasbare hot tub die je voor deze prijs kunt vinden.

Intex biedt een verscheidenheid aan andere hot tub-opties, maar op het moment van schrijven waren de meeste online retailers over de hele linie uitverkocht. Het is tegenwoordig niet gemakkelijk om naar Scandinavië te reizen, maar je kunt een stukje van het Scandinavische leven krijgen met de Bestway Helsinki opblaasbare hot tub, waarvan de buitenkant is ontworpen om eruit te zien als een rustieke hot tub van het vattype. Het wordt ook geleverd met ChemConnect chemische dispenser om uw spa schoon te houden, 2 type VI-filterpatronen, spa-pomp, handopblaaspomp, reparatieset en een met aluminium beklede hoes om het warm te houden. De Bestway Miami is bijna identiek aan de Coleman SaluSpa, maar dat is geen slechte zaak.

Met tot 177 liter water (en vier volwassen mensen) is het Miami-model een van de beste opblaasbare bubbelbaden die je vandaag kunt krijgen. Het heeft 120 bubbelstralen, genoeg voor een bad van dit formaat, waardoor precies de juiste hoeveelheid waterdruk mogelijk is. Er is echter maar één massage-instelling en de jets worden automatisch uitgeschakeld na een half uur langdurig gebruik. Net als andere SaluSpa-modellen warmt het water op tot 104 graden Fahrenheit en kan de temperatuur worden aangepast via het LED-bedieningspaneel.

Recensenten prijzen dit verheerlijkte kinderzwembad consequent om zijn hoogwaardige constructie en algehele duurzaamheid; het lekbestendige materiaal en de I-balkconstructie laten uw vrienden, familie of geliefden comfortabel tegen de zijkant leunen. De Coleman Saluspa Havana Hot Tub valt op door zijn afstandsbediening waarmee je op afstand de temperatuur en het massagesysteem kunt aanpassen. Het biedt plaats aan 2-4 personen, dus past bij een klein gezin en beschikt over een energiebesparende timer, zodat u het water tot 72 uur van tevoren kunt verwarmen. Voordat u de beste opblaasbare hot tub koopt, zijn er een paar overwegingen die u eerst moet maken.

Welke maat heb je nodig? Het heeft geen zin om een enorm bad te kopen als je niet genoeg ruimte hebt op je buitenterras of terras. Als je echter een compacte ruimte hebt, is het ideaal om te investeren in een bad met een kleinere capaciteit dat mooi plaats biedt aan 2-4 personen. Deze maat is ook geschikt voor degenen die er alleen af en toe in willen ontspannen, in plaats van om te socializen. De regels variëren afhankelijk van de staat waarin u woont, maar u hebt op zijn minst een afsluitbare barrière nodig die voldoet aan de ASTM F 1346-vereisten.

Om uw specifieke voorschriften te weten te komen, moet u contact opnemen met uw lokale overheid en, indien relevant, uw Vereniging van Huiseigenaren. Omdat opblaasbare bubbelbaden een lager profiel hebben dan hun tegenhangers met harde zijkanten, hoeft u zich geen zorgen te maken over het kopen van extra accessoires zoals spa-stappen. Zorg ervoor dat u de onderhoudsvereisten en de productaanbevelingen van de fabrikant controleert bij het selecteren van een hot tub. Deze knappe Bestway Helsinki Seven-Person Hot Tub biedt de rustieke uitstraling van een natuurlijke houten buitenkant met al het gemak van een synthetisch draagbaar model.

Dit zijn luxe opblaasbare bubbelbaden van topkwaliteit, die beide verstelbare hydromassagestralen hebben, net zoals die je krijgt in traditionele bubbelbaden en jacuzzi's. Voor mijn ervaring met het bezitten en exploiteren van een opblaasbare hot tub gedurende ongeveer 18 maanden is dat de chemische bedrijfskosten bijna verwaarloosbaar zijn. Controleer het filter na elk gebruik en vervang het elke maand of zo, afhankelijk van hoeveel u de hot tub gebruikt. Ten slotte moet elke keer dat u een hot tub installeert, de ruimte voldoende worden geventileerd om mogelijke nadelige effecten veroorzaakt door de behandelingschemicaliën van het water te compenseren.

Neem ook contact op met uw waterleverancier over uw watertarieven en kijk of ze een programma hebben waarmee u uw opblaasbare hot tub tegen lagere kosten kunt vullen. Meer dan 100 rustgevende bubbeljets omringen het interieur van de spa, terwijl een buitenkant met rieten look stilletjes high-end details biedt waar maar weinig andere opblaasbare bubbelbaden mee kunnen concurreren. Hoe dan ook, het handhaven van de juiste waterbalans en ontsmettingsmiddelen is de sleutel om het water van uw hot tub schoon en helder te houden. De Bestway Santorini Seven-Person Hot Tub is een geweldige optie voor grote gezinnen en mensen die van entertainment houden.

Om een ontspannende plek te creëren om met vrienden van te genieten, heeft deze vierkante opblaasbare hot tub van Coleman net genoeg ruimte voor vier personen om te genieten van de warmte en 114 jets. .