Breken opblaasbare bubbelbaden?

Dus, zoals ik al zei, kunnen opblaasbare bubbelbaden tot ongeveer 5 jaar meegaan. Dit komt omdat deze kuipen gemaakt zijn van vinyl.

Breken opblaasbare bubbelbaden?

Dus, zoals ik al zei, kunnen opblaasbare bubbelbaden tot ongeveer 5 jaar meegaan. Dit komt omdat deze kuipen gemaakt zijn van vinyl. Dat betekent dat het risico op slijtage groter is dan bij andere soorten bubbelbaden. Dus als het gaat om het omgaan met een van deze bubbelbaden, moet u ervoor zorgen dat u ze voorzichtig benadert.

Duurzaamheidsproblemen Experts uit de industrie zijn het erover eens dat als je vijf jaar gebruik krijgt van een opblaasbare spa, je geluk hebt. De vinylconstructie is niet erg duurzaam en de inferieure onderdelen die op veel modellen worden gebruikt, zijn niet betrouwbaar. Ook wanneer een opblaasbare spa kapot gaat, kunnen vervangende onderdelen moeilijk te vinden zijn. Aan de andere kant zal een traditionele spa acht tot tien jaar sterk zijn voordat u moet overwegen om belangrijke onderdelen te vervangen.

Al onze Life's Great Spa's zijn gebouwd om lang mee te gaan met Gecko premium componenten en we bieden volledige garanties op alles, van filters tot pompen tot verwarmingstoestellen. Wat opblaasbare bubbelbaden echter aantrekkelijk maakt, betekent ook dat ze een relatief korte levensduur hebben. Het is echt moeilijk om een 100% nauwkeurige indicatie te geven van hoe lang een opblaasbare hot tub meegaat, omdat deze afhankelijk is van een groot aantal variabele factoren. Sommige eigenaren van opblaasbare hot tubs hebben echter gemeld dat ze tot 5 jaar of langer regelmatig worden gebruikt.

Anderen lijken eindeloze problemen te hebben, die vaak binnen de garantieperiode beginnen en nooit volledig worden opgelost. Vergeet echter niet dat zodra de hot tub is opgezet en gevuld met water, u nog steeds ongeveer 24 uur moet wachten tot het spa-water de optimale temperatuur van 104F bereikt. Het verwarmingssysteem in de meeste opblaasbare bubbelbaden wordt ook beperkt door de beperkingen van een voeding van 15 ampère. Met ongeveer 2 graden per uur.

Dat betekent dat de gemiddelde opblaasbare met een capaciteit van 250 gallon ongeveer 24 uur nodig heeft om de aanbevolen 104 graden F te bereiken. De gemiddelde opblaasbare hot tub met een goede dekking en wat goedkope en eenvoudige schuimisolatie eronder verliest ongeveer 6 graden over een periode van 12 uur. U kunt dit als richtlijn gebruiken en uw eigen berekeningen maken over hoeveel uur verwarming nodig zou zijn om aan uw hottub-behoeften te voldoen. Installeer de patch terwijl de kuip leegloopt, zorg ervoor dat er geen luchtbellen zijn en de randen perfect glad zijn.

Prijs en garantie - Ten eerste, tot op zekere hoogte, krijg waar je voor betaalt en de duurdere opblaasbare bubbelbaden moeten beter worden gemaakt en zouden in theorie tenminste langer meegaan. Net als de hierboven genoemde SaluSpa, biedt deze opblaasbare hot tub u een goedkope hottub-optie voor uw huis. U mag uw opblaasbare hot tub nooit opbergen terwijl de armaturen en fittingen nog op hun plaats zitten, omdat deze de vinylvoering kunnen beschadigen wanneer u de hot tub wegvouwt. Hoeveel gebruik de hot tub krijgt - In tegenstelling tot een hot tub met harde schaal zal een opblaasboot meer slijten tijdens het gebruik.

Als u overweegt een opblaasbare hot tub te kopen, vraagt u zich misschien af hoe lang deze meegaat. Plaats het netsnoer weg, zodat het niet dicht bij de hot tub ligt, anders kan het nat worden als u het water leegt. Overweeg om op te bergen voor de winter - Koud weer is echt de vijand van de opblaasbare hot tub en, als je twijfelt, is het een goed idee om de hot tub op te bergen voor de winter. Het soort weer - Zelfs de omgevingslucht en weersomstandigheden kunnen van invloed zijn op de levensduur van een opblaasbare hot tub.

Er zijn een aantal kenmerken die Bestway SaluSpa Hawaii Inflatable Spa anders maken dan de rest en zeker het overwegen waard zijn. Het water verwarmen voor 12+ uur per dag zou niet ongebruikelijk zijn voor degenen die hun bubbelbaden graag dagelijks gebruiken. Herhaal deze reiniging en droging voor alle andere onderdelen die bij uw opblaasbare hot tub zijn geleverd, zoals een zwevende thermische deken of geïsoleerd grondzeil. Koppel dit feit aan wat isolatie onder de hot tub en een degelijke afdekking en je hebt een hot tub die redelijk goed beschermd is tegen warmteverlies.

Gelukkig voor mensen die ervoor kiezen om de opblaasbare hot tub van Bestway te gebruiken, bevat het product een leerachtige hoes die het tegen alles beschermt. Het is ook een goed idee om de hot tub altijd aan te houden en op werktemperatuur te houden, omdat dit zal helpen om de voering op een relatief stabiele temperatuur te houden. .