Hoeveel kost het om in de winter een hot tub te laten draaien?

Bubbelbaden staan er niet om bekend dat ze veel toevoegen aan uw elektriciteitsrekening. Maar in de winter, vooral als je ergens woont waar het echt koud wordt, hoeveel kost het om in de winter een hot tub te verwarmen? De hoeveelheid tijd dat u uw hot tub in de winter gebruikt, bepaalt hoeveel het kost om te hardlopen.

Hoeveel kost het om in de winter een hot tub te laten draaien?

Bubbelbaden staan er niet om bekend dat ze veel toevoegen aan uw elektriciteitsrekening. Maar in de winter, vooral als je ergens woont waar het echt koud wordt, hoeveel kost het om in de winter een hot tub te verwarmen? De hoeveelheid tijd dat u uw hot tub in de winter gebruikt, bepaalt hoeveel het kost om te hardlopen. Meestal zou het minder moeten zijn dan in de zomer. Maar als u graag uw bubbelbad gebruikt om pijnlijke spieren te ontspannen, kunt u uw hot tub bijna net zoveel gebruiken als in de zomer.

Aangezien u al deze factoren in overweging neemt, is het belangrijk om in gedachten te houden dat de lopende kosten van het bezit van een hot tub niet stoppen bij uw elektriciteitsrekening. De hoeveelheid energie die nodig is om de temperatuur van uw hot tub bij koud weer op peil te houden, hangt af van verschillende factoren, inclusief hoe koud het is in uw omgeving, waar uw hot tub zich bevindt en hoe goed uw hot tub warmte vasthoudt. U zult uiteindelijk meer uitgeven aan bedrijfskosten, ook al is de werkelijke prijs van de hot tub misschien niet duur. Als algemene regel geldt dat u de temperatuur van een hot tub niet mag wijzigen, tenzij deze 3 of meer weken ongebruikt blijft.

Dingen die van invloed zijn op de kosten zijn onder meer de grootte van uw bad en de nabijheid van het bad tot het elektrische hoofdpaneel. Lees meer over alles, van hottub-functies %26 functies tot onderhoud van de hot tub %26 kosten allemaal in één handige gids. Om dit nummer te krijgen, moet u erachter komen hoeveel energie het kost om het aantal liters water in uw hot tub te vullen. Afhankelijk van het systeem dat uw bad gebruikt om het water schoon te houden, moet u het water één tot zes keer per jaar volledig aftappen en vervangen.

Het is duidelijk dat hoe kouder de buitentemperatuur, hoe meer het kost om het water in uw hot tub te verwarmen. Een hoogwaardige hoes is een van de beste manieren om uw hot tub efficiënter te maken, omdat deze de warmte in het bad vasthoudt en ook waterverlies helpt voorkomen. Hoewel het in de winter niet zo koud wordt in North Carolina als in andere delen van het land, kunt u overwegen om te investeren in een volledig geïsoleerde hot tub. Als je een circuittimer op de thermostaat van je hot tub hebt, zorg er dan voor dat je er optimaal gebruik van maakt.