Zijn opblaasbare bubbelbaden het waard?

Alle tekenen wijzen erop dat draagbare bubbelbaden de investering waard zijn. Zelfs als u de kosten van de aankoop van de opblaasbare hot tub, het kopen van accessoires en het betalen om het zwembad het hele jaar door goed onderhouden en draaiend te houden bij elkaar optelt, is het nog steeds niet zo duur als het kopen en installeren van een ingebouwde hot tub.

Zijn opblaasbare bubbelbaden het waard?

Alle tekenen wijzen erop dat draagbare bubbelbaden de investering waard zijn. Zelfs als u de kosten van de aankoop van de opblaasbare hot tub, het kopen van accessoires en het betalen om het zwembad het hele jaar door goed onderhouden en draaiend te houden bij elkaar optelt, is het nog steeds niet zo duur als het kopen en installeren van een ingebouwde hot tub. Onthoud echter dat zodra de hot tub is opgezet en gevuld met water, u nog steeds ongeveer 24 uur moet wachten tot het spawater de optimale temperatuur van 104F bereikt. Het verwarmingssysteem in de meeste opblaasbare bubbelbaden wordt ook beperkt door de beperkingen van een voeding van 15 ampère.

Met ongeveer 2 graden per uur. Dat betekent dat de gemiddelde opblaasbare met een capaciteit van 250 gallon ongeveer 24 uur duurt om de aanbevolen 104 graden F. De gemiddelde opblaasbare hot tub met een goede dekking en wat goedkope en eenvoudige schuimisolatie eronder verliest ongeveer 6 graden over een periode van 12 uur. U kunt dit als richtlijn gebruiken en uw eigen berekeningen maken over hoeveel uur verwarming nodig zou zijn om aan uw hottub-behoeften te voldoen.

De SaluSpa Hawaii heeft ook een krachtige 2000W kachel die het water in uw hot tub efficiënt op een comfortabele 104 graden houdt. Dit goed beoordeelde opblaasbare bad van Coleman heeft een vierkante vorm, waardoor het gemakkelijker is om vier gasten te plaatsen zonder zich krap te voelen. Omdat bepaalde chemicaliën vinyl kunnen beschadigen, gebruikt u alleen producten die worden aanbevolen voor opblaasbare bubbelbaden, zoals deze chloorstarterkit. Dat komt omdat het gegeven nummer verwijst naar hoeveel volwassenen in de hot tub kunnen zitten, naast elkaar, allemaal dicht bij elkaar.

Een opblaasbare hot tub, om het voor de hand liggende te zeggen, is gevuld met lucht en lucht is eigenlijk een heel erg goede isolator. Met een volledig leeg en open ontwerp binnenin slagen opblaasbare bubbelbaden erin om uiterst comfortabel te zijn. Het water moet worden ontsmet met chemicaliën en je moet ook weten hoe je een hot tub-filter moet reinigen, net zoals je zou doen met elke andere hot tub. Vervolgens moet u goed nadenken over de afmetingen en het feit dat wat een opblaasbare spa goed geïsoleerd maakt, de dikke wanden van ingesloten lucht zijn.

Het heeft er echter ook toe geleid dat een paar bedrijven zijn begonnen met het goedkoop en snel produceren van opblaasbare bubbelbaden, gewoon om geld te verdienen op de markt. Als u een van deze problemen ondervindt, is het zeker tijd om uw hot tub af te tappen, schoon te maken en bij te vullen. U legt uw hot tub neer, bevestigt de motorunit, sluit de motorunit aan op uw stopcontact en blaast de hot tub op. U wilt er zeker van zijn dat u een merk hot tub kiest met een bedieningspaneel dat u vanuit de hot tub kunt openen.

Doe de hoes op, zet de verwarming hoger en binnenkort staat je opblaasbare hot tub klaar om te ontspannen. Deze kuip heeft een buitenmaat van 85 in diameter met een binnendiametermeting van 65 en een volume dat conservatief wordt vermeld op 290 gallons. Dit zijn de bedrijven die veel tijd en geld investeren in het ontwikkelen van geweldige opblaasbare spa's die jarenlang meegaan. Zorg ervoor dat u de onderhoudsvereisten en de productaanbevelingen van de fabrikant controleert bij het selecteren van een hot tub.