Kan lazy spa in de winter worden weggelaten?

Als u de Lay‑Z‑Spa in de winter buiten laat staan zonder hem te gebruiken en de temperatuur daalt tot onder de 4°C, kan het water in de pomp bevriezen en ernstige schade veroorzaken. Je waterkwaliteit zal ook verslechteren en je kunt een opeenhoping van lelijke schimmel tegenkomen.

Kan lazy spa in de winter worden weggelaten?

Als u de Lay‑Z‑Spa in de winter buiten laat staan zonder hem te gebruiken en de temperatuur daalt tot onder de 4°C, kan het water in de pomp bevriezen en ernstige schade veroorzaken. Je waterkwaliteit zal ook verslechteren en je kunt een opeenhoping van lelijke schimmel tegenkomen. Dit product biedt u de beste spa-ervaring ooit. De vierkante vorm zorgt voor de ultieme ontspanning en de 114 luchtstraalmassagefunctie geeft u een luxe traktatie.

Meestal kan het opzetten van een opblaasbare hot tub buiten riskant zijn, vooral in gebieden waar veel bomen, vuil, regen of bladeren vallen. Gelukkig voor mensen die ervoor kiezen om de opblaasbare hot tub van Bestway te gebruiken, bevat het product een leerachtige hoes die het tegen alles beschermt. U kunt uw Bestway-hot tub met een gerust hart buiten laten staan. In de winter kunt u een opblaasbare hot tub buiten laten staan, maar dit wordt niet aanbevolen.

Als de temperatuur onder de 40F daalt, laat dan uw opblaasbare hot tub leeglopen, demonteren en opbergen. Als je hem in de winter wilt gebruiken, zorg er dan voor dat de kachel goed werkt en het stopcontact voldoende stroom kan leveren. Voeg isolatie toe om warmteverlies te minimaliseren en houd er rekening mee dat koud plastic minder flexibel is en vatbaarder is voor beschadiging. In de winter kunt u uw hot tub opzetten en gebruiken.

Wat ik echter zou willen voorstellen, is het ergens onder dekking te doen, het dan op te zetten, te gebruiken en het na gebruik af te tappen - tenzij het een vrij milde winter is. Voor meer informatie zou ik die Lay-Z-Spa-blogpost willen bekijken, want deze bevat geweldige stukjes informatie over opblaasbare bubbelbaden en de winter. Wanneer de temperaturen's nachts slechts schaars onder de 40F komen, hoeft u zich niet veel zorgen te maken als u een opblaasbare hot tub buiten heeft. Het is essentieel om deze instelling in de winter handmatig te overschrijven om het water verwarmd te houden, zodat het niet bevriest wanneer de spa zichzelf uitschakelt.

We raden aan om de spa op een oppervlak te plaatsen dat thermische isolatie biedt, zoals de Bestway Floor Protector. Naast het gebruik van een isolerend spa-deksel en extra isolaties op de spa, zorg ervoor dat de verwarmingseenheid en de leidingen ook bedekt zijn met warmere isolatie zoals een deken of schuim of yogamatten om ze ontdooid te houden. Om uw spa leeg te laten lopen, voert u al het water uit de spa af en draait u het opblaasventiel volledig los en verwijdert u deze volledig. Door de buitenspa heter te houden, kunnen knaagdieren naar de omgeving worden getrokken omdat het warmer is dan de omgeving.

Niet alleen dat, maar de meeste opblaasbare spa's die tegenwoordig worden verkocht, hebben een enkele motoreenheid die alle functies van het bad bedient. Sommige opblaasbare spa-modellen worden geleverd met een standaardinstelling die de spa een tijdje uitschakelt na een langere periode (zoals 48 uur) gebruik. Om uw opblaasbare hot spa buiten warmer te houden tijdens de winter, moet u ervoor zorgen dat de afdekking van het bad op de juiste manier is geplaatst. In de winter, als je het spa-deksel eraf haalt, koelt het water zeer snel af en met dit soort alles-in-één blazer is het onmogelijk om de boiler en de luchtstralen tegelijkertijd te laten draaien.

Er zijn echter manieren om dit te omzeilen zodat u uw spa in de winter kunt gebruiken als u bepaalde stappen onderneemt. Veel Lay-z-Spa-gebruikers hebben het hele jaar door de neiging om hun hot tub in een op maat gemaakte schuur of massief tuinhuisje te plaatsen of soms volledig op maat gemaakte omgevingen te bouwen.