Zijn opblaasbare bubbelbaden minder efficiënt?

Om het water op een constante temperatuur te houden, wordt tijdens de zomermaanden slechts een kleine hoeveelheid elektriciteit verbruikt. Maar in de winter zal een opblaasbaar bad veel meer gebruiken dan een solide lichaamstype.

Zijn opblaasbare bubbelbaden minder efficiënt?

Om het water op een constante temperatuur te houden, wordt tijdens de zomermaanden slechts een kleine hoeveelheid elektriciteit verbruikt. Maar in de winter zal een opblaasbaar bad veel meer gebruiken dan een solide lichaamstype. Dit komt omdat de thermische isolatie op een opblaasbare hot tub lang niet zo goed is. De levensduur van de opblaasbare hot tub hangt af van hoe goed onderhouden de spa is en de afwezigheid van defecten van de fabrikant.

Dit zijn de belangrijkste redenen waarom springkussens niet voldoen aan de modellen die worden aangeboden door Life's Great Spas. Als u van plan bent om meerdere mensen tegelijk te ontvangen, weet dan dat persoonlijke ruimte moeilijk te vinden is in een opblaasbare hot tub. Het is ook belangrijk om aandacht te besteden aan hoe uw hot tub wordt verwarmd om schade bij lage temperaturen te voorkomen. Het water moet worden ontsmet met chemicaliën en je moet ook weten hoe je een hot tub-filter moet reinigen, net zoals je zou doen met elke andere hot tub.

De beste opblaasbare hot tub is de Bestway Saluspa Miami Air Jet opblaasbare spa (grijs) die ik aanbeveel. Sommige eigenaren van opblaasbare hot tubs laten ze in de zomer buiten staan en brengen ze vervolgens naar binnen tijdens de koude wintermaanden. Ze laten je vooral de wondere wereld van hot tubbing bekijken zonder een substantiële financiële investering te doen. Dus, moet ik mijn bubbelbad altijd aan laten staan? Ja, maar schakel het uit als u het gedurende lange tijd niet gebruikt of van plan bent de hot tub te onderhouden en te onderhouden.

Gewone hot tubs met harde zijkanten hebben vaak complexe sanitaire systemen, meer dan 2 pompen, complexere elektrische systemen en zijn ontworpen om niet te worden verplaatst. De beste bubbelbaden die worden aangeboden, zijn onder meer harde schaal en traditionele houten ontwerpen, evenals opblaasbare versies. Bedient Malta, Albany, Saratoga, Clifton Park, Glens Falls, East Greenbush, Queensbury en omliggende gebieden met hoogwaardige bubbelbaden en zwemspa's. Maar zijn opblaasbare bubbelbaden goed? Het is vermeldenswaard dat ze vanwege technologische ontwikkelingen een heel ander voorstel kunnen blijken te zijn dan je verwacht.

Met comfortabele stoelen om in te loungen en genoeg ruimte voor het hele gezin, kun je niet zomaar de niet-opblaasbare hot tub verslaan voor een echte spa-ervaring. Wat conventionele bubbelbaden helpt warm te blijven, is een acrylschaal en een houten frame gevuld met isolatiemateriaal. Lagere initiële investeringMisschien is het belangrijkste pluspunt van een opblaasbare hot tub dat de initiële investering veel lager is.