Blijven opblaasbare bubbelbaden de hele tijd warm?

Kortom, opblaasbare bubbelbaden worden warm en in de zomer, en ze kunnen die warmte gedurende lange periodes vasthouden. Naarmate de luchttemperatuur echter kouder wordt, is het warmteverlies veel groter dan bij een gewoon bad.

Blijven opblaasbare bubbelbaden de hele tijd warm?

Kortom, opblaasbare bubbelbaden worden warm en in de zomer, en ze kunnen die warmte gedurende lange periodes vasthouden. Naarmate de luchttemperatuur echter kouder wordt, is het warmteverlies veel groter dan bij een gewoon bad. Dit komt omdat u de verwarming en de pomp niet tegelijkertijd op volle snelheid kunt laten draaien. Een factor waarmee u rekening moet houden bij het bepalen hoe lang het duurt om uw opblaasbare hot tub te verwarmen, is hoe warm u wilt dat het water is.

Elke opblaasbare hot tub heeft een maximale watertemperatuur van 104 graden Fahrenheit. Als u echter een iets lagere temperatuur van bijvoorbeeld 102 graden Fahrenheit selecteert, duurt het korter om het water te verwarmen. opblaasbare bubbelbaden kunnen meegaan op voorwaarde dat u investeert in een kwaliteitsmodel - en er goed voor zorgt. Helaas kunnen opblaasbare bubbelbaden en plug-n-play bubbelbaden de verwarming, jets en filtersysteem meestal niet tegelijkertijd laten werken.

De isolatiewaarde van de wanden in een opblaasbare hot tub is zwak omdat er slechts twee lagen stof en ongeveer 18 ″ lucht tussen het water en het oppervlak zijn. Door de nieuwste ideeën voor een hot tub in uw tuin op te nemen, kunt u een ruimte creëren die uw spa ook beschermt tegen het ergste winterweer. Het zou je verbazen te horen hoeveel warmte er verloren kan gaan gedurende een periode van 24 uur, ook al is er een kleine scheur of gaatje in de badafdekking, of als de hoes niet goed is vastgemaakt. Er zijn enkele beproefde methoden voor het aftappen van een hot tub, en de binnen- en buitenkant van de hot tub moeten ook worden schoongeveegd zodra deze is geleegd.

In een typische goed gebouwde normale hot tub wordt de kast rond de hottubshell gevuld met een dikke isolatielaag. Er zijn ook een paar andere problemen met het gebruik van warm water uit de kraan die ik hier in dit bericht heb behandeld. De meeste fabrikanten waarschuwen voor het gebruik van een opblaasbare hot tub wanneer de omgevingstemperatuur onder 40F daalt. Het water moet worden ontsmet met chemicaliën en je moet ook weten hoe je een hot tub-filter moet reinigen, net zoals je zou doen met elke andere hot tub.

Ter vergelijking: als u een elektrische warmwatertank heeft die op 240V werkt, heeft deze over het algemeen een verwarming van 4,5 kW. Hoewel het meestal niet wordt aanbevolen om opblaasbare bubbelbaden te gebruiken bij luchttemperaturen onder 40 graden F, is het voor de meeste mensen gebruikelijk geworden om in de winter mobiele bubbelbaden te gebruiken. Er zijn verschillende opties voor u op de markt om een geschikte opblaasbare hot tub te krijgen om u te helpen genieten van het winterseizoen. Maar de vraag die elke eigenaar van een opblaasbad op een gegeven moment stelt, is, „moet ik mijn opblaasbare hot tub de hele tijd aan laten staan?.