Hoeveel kost het om elk jaar een hot tub te laten draaien?

Het slechte nieuws is dat de veelheid aan factoren die van invloed zijn op de energiekosten van de hot tub deze schatting moeilijk vast te stellen kan maken. Deze kosten kunnen hoog zijn, maar ze hoeven maar één keer te worden betaald, terwijl u jarenlang kunt genieten van de voordelen van het bezitten van een hot tub.

Hoeveel kost het om elk jaar een hot tub te laten draaien?

Het slechte nieuws is dat de veelheid aan factoren die van invloed zijn op de energiekosten van de hot tub deze schatting moeilijk vast te stellen kan maken. Deze kosten kunnen hoog zijn, maar ze hoeven maar één keer te worden betaald, terwijl u jarenlang kunt genieten van de voordelen van het bezitten van een hot tub. Maar als je je hot tub niet gebruikt en de jets niet aan staan, zijn ze nog steeds een pad voor lucht om in het bad te komen, wat het water kan afkoelen. Broom is iets duurder, maar het hoeft niet zo vaak te worden gebruikt vanwege de stabielere chemische aard in warm water.

Dure reparaties zijn over het algemeen geen frequente vereiste, en als u al een klein fonds heeft voor onderhoudskosten voor het huis, bent u gedekt voor reparaties aan de hot tub. Veel nieuwe bubbelbaden bevatten het elektrische paneel van de GFCI bij uw aankoop en uw hottub-dealer kan waarschijnlijk een elektricien aanbevelen of zelfs plannen die ze vaak gebruiken. Deze behandeling zal calcium en zware metalen uit uw hot tub-water opschorten, wat cruciaal is voor het behoud van gezond water en het voorkomen van schade aan uw hot tub. Het zou misleidend zijn om u een enkel, solide, definitief, rond nummer te geven van hoeveel een hot tub kost om te draaien.

Het primaire energievarken in een hot tub is de kachel, die ongeveer 1.500 watt of 6.000 watt trekt, afhankelijk van of het een verwarming van 120 volt of een 240 volt verwarming is. Aangezien u al deze factoren in overweging neemt, is het belangrijk om in gedachten te houden dat de lopende kosten van het bezit van een hot tub niet stoppen bij uw elektriciteitsrekening. De maximale aanbevolen temperatuur voor een hot tub is 104° F (40° C), maar dat betekent niet dat je hem daar moet houden. Naast lopende kosten zoals water en chemicaliën, moeten hot tub-filters elke 1 tot 2 jaar worden vervangen.