Welke opblaasbare bubbelbaden?

Door Cynthia Lawrence, Katie Mortram gepubliceerd 21 juli 22 Na uitgebreid onderzoek hebben we ontdekt dat de beste opblaasbare hot tub de Coleman SaluSpa is. Met 114 bubbelstralen om uitgebreide bubbels te produceren en een gedempte vloer, is dit een zeer comfortabel bad om in te weken.

Welke opblaasbare bubbelbaden?

Door Cynthia Lawrence, Katie Mortram gepubliceerd 21 juli 22 Na uitgebreid onderzoek hebben we ontdekt dat de beste opblaasbare hot tub de Coleman SaluSpa is. Met 114 bubbelstralen om uitgebreide bubbels te produceren en een gedempte vloer, is dit een zeer comfortabel bad om in te weken. Een handige energiebesparende timer betekent dat u het water van tevoren kunt verwarmen en de multifunctionele pomp de kuip opblaast en het filtersysteem regelt. De PVC-constructie maakt het ook duurzaam.

Als je op zoek bent naar iets groters, dan is de Intex 75 PureSpa het overwegen waard. Het is verkrijgbaar in verschillende maten en beschikt over maximaal 170 bubbelstralen. De voorgevormde hoofdsteunen maken dit een luxe bad om in te ontspannen en de veelkleurige LED-lampjes zullen zeker's nachts verblinden. Als je de ruimte hebt, is dit misschien wel de beste opblaasbare hot tub die je voor deze prijs kunt vinden.

Intex biedt een verscheidenheid aan andere hot tub-opties, maar op het moment van schrijven waren de meeste online retailers over de hele linie uitverkocht. Het is tegenwoordig niet gemakkelijk om naar Scandinavië te reizen, maar je kunt een stukje van het Scandinavische leven krijgen met de Bestway Helsinki opblaasbare hot tub, waarvan de buitenkant is ontworpen om eruit te zien als een rustieke hot tub van het vattype. Het wordt ook geleverd met ChemConnect chemische dispenser om uw spa schoon te houden, 2 type VI-filterpatronen, spa-pomp, handopblaaspomp, reparatieset en een met aluminium beklede hoes om het warm te houden. De Bestway Miami is bijna identiek aan de Coleman SaluSpa, maar dat is geen slechte zaak.

Met tot 177 liter water (en vier volwassen mensen) is het Miami-model een van de beste opblaasbare bubbelbaden die je vandaag kunt krijgen. Het heeft 120 bubbelstralen, genoeg voor een bad van dit formaat, waardoor precies de juiste hoeveelheid waterdruk mogelijk is. Er is echter maar één massage-instelling en de jets worden automatisch uitgeschakeld na een half uur langdurig gebruik. Net als andere SaluSpa-modellen warmt het water op tot 104 graden Fahrenheit en kan de temperatuur worden aangepast via het LED-bedieningspaneel.

Recensenten prijzen dit verheerlijkte kinderzwembad consequent om zijn hoogwaardige constructie en algehele duurzaamheid; het lekbestendige materiaal en de I-balkconstructie laten uw vrienden, familie of geliefden comfortabel tegen de zijkant leunen. De Coleman Saluspa Havana Hot Tub valt op door zijn afstandsbediening waarmee je op afstand de temperatuur en het massagesysteem kunt aanpassen. Het biedt plaats aan 2-4 personen, dus past bij een klein gezin en beschikt over een energiebesparende timer, zodat u het water tot 72 uur van tevoren kunt verwarmen. Voordat u de beste opblaasbare hot tub koopt, zijn er een paar overwegingen die u eerst moet maken.

Welke maat heb je nodig? Het heeft geen zin om een enorm bad te kopen als je niet genoeg ruimte hebt op je buitenterras of terras. Als je echter een compacte ruimte hebt, is het ideaal om te investeren in een bad met een kleinere capaciteit dat mooi plaats biedt aan 2-4 personen. Deze maat is ook geschikt voor degenen die er alleen af en toe in willen ontspannen, in plaats van om te socializen. Als je een grote familie hebt of een bad wilt om vrienden te ontvangen, moet je in ieder geval kiezen voor een grotere capaciteit (4-6 personen) en ervoor zorgen dat je er voldoende ruimte voor hebt.

De regels variëren afhankelijk van de staat waarin u woont, maar u hebt op zijn minst een afsluitbare barrière nodig die voldoet aan de ASTM F 1346-vereisten. Om uw specifieke voorschriften te weten te komen, moet u contact opnemen met uw lokale overheid en, indien relevant, uw Vereniging van Huiseigenaren. Het is gebruikelijk dat een hek nodig is dat minimaal 4ft hoog en niet schaalbaar moet zijn. Onder strengere regelgeving zullen sommige gemeenten een stevige muur rond de kuip eisen.

Het zou geen extra toegangspunten moeten hebben, zoals ramen, en opnieuw zou het niet beklommen moeten zijn. Op zijn minst is een afsluitbare hoes vereist. Het zou het gewicht van een persoon moeten kunnen nemen zonder in te storten. De Coleman Sicily Inflatable Outdoor Airjet Hot Tub is onze keuze voor de beste opblaasbare hot tub in het algemeen, aangezien het de grootste op onze lijst is en geschikt is voor maximaal zeven personen met 180 bubbeljets.

Het heeft ook een automatische Freeze Shield-functie die fungeert als verwarming om te voorkomen dat de interne componenten bevriezen tijdens koudere temperaturen. De Coleman Sicily Inflatable Outdoor Airjet Hot Tub is de beste opblaasbare hot tub omdat hij geschikt is voor maximaal zeven personen en 180 bubbeljets heeft voor maximale ontspanning. Coleman Sicily opblaasbare outdoor airjet hot tub. Zoals de naam al aangeeft, zijn opblaasbare bubbelbaden met zachte zijkanten, draagbare opgeblazen kuipen gevuld met verwarmd water.

Geweldig om pijnlijke spieren te ontspannen of te kalmeren, ze kunnen bijna overal buiten en binnen worden opgezet en gemakkelijk worden ingepakt om naar een strandhuis of de achtertuin van een vriend te reizen. Als u in een koel klimaat leeft en van plan bent uw hot tub buiten te gebruiken, kunnen deze add-ons effectief comfortabele watertemperaturen handhaven. De meeste opblaasbare bubbelbaden op de markt zijn bedoeld voor twee tot vier personen, terwijl sommige grotere versies plaats bieden aan zes of zeven. Als je echter beperkte buitenruimte hebt, is het belangrijk om rekening te houden met de afmetingen bij het winkelen voor een opblaasbaar bad om er zeker van te zijn dat deze past.

En welk ontwerp en extra functies heb je nodig? U kunt opblaasbare bubbelbaden vinden met geavanceerde functies zoals bubbeljets, drankhouders, LED-verlichting of comfortabele hoofdsteunen om in stijl te ontspannen. Om wat geld te besparen op elektriciteit tijdens het gebruik van uw opblaasbare hot tub, moet u de hoes aan houden wanneer deze niet in gebruik is en de temperatuur verlagen als u hem een paar dagen niet wilt gebruiken. Deze persoonlijke hot tub kan water bevatten met temperaturen tot 122° F en laat gebruikers achterover leunen en ontspannen. Opblaasbare bubbelbaden zijn gemaakt van stevige materialen, maar ze mogen nog steeds niet op iets scherps worden geplaatst, zoals grind.

Deze bubbelbaden vereisen een investering in chemicaliën voor het reinigen van bubbelbaden, een hoes als deze niet is inbegrepen, en een skimmer om bladeren of ander vuil eruit te scheppen. Om het water in uw opblaasbare hot tub schoon te houden, zoekt u naar een ontsmettingsmiddel zoals chloor of broom. Van de camping tot de privacy van uw eigen achtertuin, met een opblaasbare hot tub van topkwaliteit kunt u genieten van een ontspannen duik waar u maar wilt om het op te zetten. Maar met zoveel verschillende soorten opblaasbare hot tub beschikbaar, kan het vaak lastig zijn om te weten welke geschikt is voor uw huishouden.

Wat onderhoud en onderhoud betreft, zijn de meeste van deze opties relatief pijnloos om voor te zorgen met inbegrepen hardwaterfiltratiesystemen, chloordispensers, pompen voor inflatie, programmeerbare verwarmingssystemen, digitale bedieningspanelen, afsluitbare en ontgrendelbare afdekkingen en LED-verlichting voor nachtelijk weken. In tegenstelling tot ingebouwde bubbelbaden, zijn opblaasbare versies een uitstekende manier om stress in thermaal water weg te nemen zonder veel geld uit te geven of een enorme verbintenis aan te gaan. Het bevat een indrukwekkende lijst met functies, waaronder 60 bubbeljets, een digitaal bedieningspaneel dat u vanuit de hot tub kunt aanpassen, twee filters en een hoes. .