Lopen opblaasbare bubbelbaden leeg bij koud weer?

Nee, opblaasbare baden lopen niet leeg bij koud weer. De opblaasbare schaal zal in de winter net zo stijf zijn als in de zomer.

Lopen opblaasbare bubbelbaden leeg bij koud weer?

Nee, opblaasbare baden lopen niet leeg bij koud weer. De opblaasbare schaal zal in de winter net zo stijf zijn als in de zomer. Ze zullen echter moeite hebben om de ingestelde watertemperatuur te handhaven wanneer de luchttemperatuur lager is dan 40 graden Fahrenheit. Nee, hot tubs lopen niet leeg bij koud weer.

Mensen die opblaasbare bubbelbaden gebruiken, moeten er goed voor zorgen, vooral in de winter. Het wordt aanbevolen om bij slecht weer en de temperatuur onder 45° F de kuip af te tappen en te wachten op betere weersomstandigheden. Dit is ook een goede manier om de kwaliteit en het jarenlange gebruik van de opblaasbare hot tubs uit te breiden. De meeste opblaasbare bubbelbaden zijn goed te gebruiken in de winter.

Ze hebben echter moeite om de ingestelde watertemperatuur te handhaven als het weer onder de 40 graden Fahrenheit daalt. Een isolerende grondmat onder de kuip helpt om een constante watertemperatuur te behouden. Dus, kunnen opblaasbare bubbelbaden in de winter worden gebruikt? In veel gevallen is het antwoord helaas nee. De meeste opblaasbare bubbelbaden zijn niet ontworpen om te worden gebruikt in koude omstandigheden, omdat het vinylmateriaal waarvan ze zijn gemaakt verslechtert wanneer de temperaturen te laag worden.

Er zijn echter manieren om dit te omzeilen zodat u uw spa in de winter kunt gebruiken als u bepaalde stappen onderneemt. Water dat niet wordt verwarmd en circuleert, zal bevriezen, en uw opblaasbare hot tub is geen uitzondering. Het binnenste deel van de kuip kan beschadigd raken door vuil dat rondvliegt en ijs dat in de kuip komt, betekent dat het water gemakkelijk koud wordt. Als u uw opblaasbare hot tub in de winter wilt gebruiken, overweeg dan om hem tegen het weer te beschermen.

Maar er zijn een paar dingen die u kunt doen om de opblaasbare hot tub warm te houden, zelfs als deze onder de 40 graden is. U kunt uw opblaasbare hot tub sneller laten opwarmen door het deksel op zijn plaats te laten, aangezien warmte ontsnapt van het wateroppervlak terwijl de koude lucht eroverheen blaast. Combineer dat met ijskoud weer, en je hebt een hot tub die op zijn best waarschijnlijk de lage jaren 90 zal bereiken in termen van watertemperaturen. Dit alles heeft invloed op hoe snel het bad de ideale watertemperatuur bereikt en als sommige van die componenten beschadigd of versleten zijn, duurt het langer voordat het water de door u gekozen temperatuur heeft bereikt.

Dit zal u helpen om ervoor te zorgen dat de allerlaatste druppels resterende water uit het bad kunnen worden afgevoerd. We raden u aan om uw opblaasbare hot tub op een warme zonnige dag neer te halen, omdat dit zal helpen bij het drogen van de hot tub voordat u hem opvouwt en opbergt. Hoewel je de zijkanten een beetje kunt schrobben, moet je voorzichtig zijn, want je moet ervoor zorgen dat je de binnenkant van het bad niet beschadigt. Terwijl sommige mensen ervoor kiezen om hun opblaasbare bubbelbaden het hele jaar door binnen te houden, laten anderen de draagbare badkuip die ze tijdens de zomermaanden buiten hebben gebruikt leeglopen en, als het leeg is, brengen ze het naar binnen zodat ze het de hele herfst en winter kunnen blijven gebruiken.

Gewoonlijk kan een goed functionerende opblaasbare hot tub de temperatuur van het water dat het bevat elk uur tussen de 3 en 6 graden verhogen. Maar ik vertel je ook hoe je je dek kunt versterken als het het gewicht van een volledig geladen opblaasbare hot tub niet kan dragen.