Kun je de opblaasbare hot tub in de winter laten staan?

De meeste opblaasbare bubbelbaden zijn goed te gebruiken in de winter. Ze hebben echter moeite om de ingestelde watertemperatuur te handhaven als het weer onder de 40 graden Fahrenheit daalt.

Kun je de opblaasbare hot tub in de winter laten staan?

De meeste opblaasbare bubbelbaden zijn goed te gebruiken in de winter. Ze hebben echter moeite om de ingestelde watertemperatuur te handhaven als het weer onder de 40 graden Fahrenheit daalt. Een isolerende grondmat onder de kuip helpt om een constante watertemperatuur te behouden. In de winter kunt u een opblaasbare hot tub buiten laten staan, maar dit wordt niet aanbevolen.

Als de temperatuur onder de 40F daalt, laat dan uw opblaasbare hot tub leeglopen, demonteren en opbergen. Als je hem in de winter wilt gebruiken, zorg er dan voor dat de kachel goed werkt en het stopcontact voldoende stroom kan leveren. Voeg isolatie toe om warmteverlies te minimaliseren en houd er rekening mee dat koud plastic minder flexibel is en vatbaarder is voor beschadiging. Er zijn verschillende manieren om uw opblaasbare hot tub op te zetten en te onderhouden voor effectief gebruik tijdens de koudere maanden.

Volg onderstaande stappen om uw Lay-Z-Spa in te stellen voor gebruik het hele jaar door. Als u niet van plan bent om uw hot tub in de winter regelmatig te gebruiken, is ons advies dat u deze waarschijnlijk het beste kunt inpakken. In de winter kunt u uw hot tub opzetten en gebruiken. Wat ik echter zou willen voorstellen, is het ergens onder dekking te doen, het dan op te zetten, te gebruiken en het na gebruik af te tappen - tenzij het een vrij milde winter is.

Deze prijs stijgt een beetje in de winter, vooral vanwege de extra apparaten die u gebruikt om de hot tub warm te houden. De afdekking van de hot tub voorkomt dat de warmte ontsnapt, daarom is het het beste om de hoes altijd op slot te houden wanneer deze niet in gebruik is. Hoewel het meestal niet wordt aanbevolen om opblaasbare bubbelbaden te gebruiken bij luchttemperaturen onder 40 graden F, is het voor de meeste mensen gebruikelijk geworden om in de winter mobiele bubbelbaden te gebruiken. Testen hebben ons bewezen dat opblaasbare bubbelbaden de temperatuur in vrieskou kunnen handhaven en in de winter kunnen worden genoten.

Ja, een opblaasbare hot tub kan warm blijven in het winterseizoen, maar je hebt een paar aanpassingen nodig om ervoor te zorgen dat het precies dat doet. Als de temperatuur onder de 40 graden daalt, zal de hot tub het moeilijk hebben om de ingestelde temperatuur te handhaven omdat opblaasbare bubbelbaden niet zijn gemaakt om te werken bij vriestemperaturen. Hoewel er een aanbevolen temperatuur is dat u, eenmaal beneden, uw opblaasbare hot tub niet moet gebruiken (4c voor het geval u dat wilde weten), is het nog steeds mogelijk om uw hot tub op te blazen. Niemand wil vuil, kruimels of bladeren in hun bubbelbad, dus zorg ervoor dat je schoenen draagt op weg van en naar het bad.

Het plaatsen van de kuip bijvoorbeeld op een 2 inch dikkere stijve rubberen plaat in plaats van een magere schuimplaat zal het warmteverlies en het stroomverbruik van de kuip helpen verminderen. De schaal van een hot tub is meestal gemaakt van acryl en is versterkt met polyurethaanschuim met hoge dichtheid, glasvezelrug of de combinatie van beide. Over het algemeen is een opblaasbare hot tub niet goed geïsoleerd en verbruikt ongeveer 20% tot 30% meer energie dan een gewone hot tub. Dit betekent dat het al moeilijk genoeg is voor het bad om water warm te houden zonder de jets en de koude buitentemperatuur van het winterseizoen maakt die taak alleen maar moeilijker voor een opblaasbare hot tub.

Een opblaasbare hot tub buiten die probeert zijn water warmer te houden wanneer de omgeving neusduikt tot temperaturen onder het vriespunt, zal veel elektriciteit verbruiken. Sommige opblaasbare spa-modellen worden geleverd met een standaardinstelling die de spa een tijdje uitschakelt na een langere periode (zoals 48 uur) gebruik. Voordat ik dieper op het hardwareprobleem inga, zou ik de temperaturen van de opblaasbare hot tub van de luchtclassificatie willen verduidelijken en wat dit betekent.