Wat is de beste opblaasbare hot tub om te kopen?

Coleman SaluSpa Opblaasbare hot tub · 2.Intex PureSpa Plus 85 · 3.Door Cynthia Lawrence publiceerde Katie Mortram 21 juli 22 Na uitgebreid onderzoek hebben we de beste opblaasbare hot tub gevonden om de Coleman SaluSpa te zijn. Met 114 bubbelstralen om uitgebreide bubbels te produceren en een gedempte vloer, is dit een zeer comfortabel bad om in te weken.

Wat is de beste opblaasbare hot tub om te kopen?

Coleman SaluSpa Opblaasbare hot tub · 2.Intex PureSpa Plus 85 · 3.Door Cynthia Lawrence publiceerde Katie Mortram 21 juli 22 Na uitgebreid onderzoek hebben we de beste opblaasbare hot tub gevonden om de Coleman SaluSpa te zijn. Met 114 bubbelstralen om uitgebreide bubbels te produceren en een gedempte vloer, is dit een zeer comfortabel bad om in te weken. Een handige energiebesparende timer betekent dat u het water van tevoren kunt verwarmen en de multifunctionele pomp de kuip opblaast en het filtersysteem regelt. De PVC-constructie maakt het ook duurzaam.

Als je op zoek bent naar iets groters, dan is de Intex 75 PureSpa het overwegen waard. Het is verkrijgbaar in verschillende maten en beschikt over maximaal 170 bubbelstralen. De voorgevormde hoofdsteunen maken dit een luxe bad om in te ontspannen en de veelkleurige LED-lampjes zullen zeker's nachts verblinden. Als je de ruimte hebt, is dit misschien wel de beste opblaasbare hot tub die je voor deze prijs kunt vinden.

Intex biedt een verscheidenheid aan andere hot tub-opties, maar op het moment van schrijven waren de meeste online retailers over de hele linie uitverkocht. Het is tegenwoordig niet gemakkelijk om naar Scandinavië te reizen, maar je kunt een stukje van het Scandinavische leven krijgen met de Bestway Helsinki opblaasbare hot tub, waarvan de buitenkant is ontworpen om eruit te zien als een rustieke hot tub van het vattype. Het wordt ook geleverd met ChemConnect chemische dispenser om uw spa schoon te houden, 2 type VI-filterpatronen, spa-pomp, handopblaaspomp, reparatieset en een met aluminium beklede hoes om het warm te houden. De Bestway Miami is bijna identiek aan de Coleman SaluSpa, maar dat is geen slechte zaak.

Met tot 177 liter water (en vier volwassen mensen) is het Miami-model een van de beste opblaasbare bubbelbaden die je vandaag kunt krijgen. Het heeft 120 bubbelstralen, genoeg voor een bad van dit formaat, waardoor precies de juiste hoeveelheid waterdruk mogelijk is. Er is echter maar één massage-instelling en de jets worden automatisch uitgeschakeld na een half uur langdurig gebruik. Net als andere SaluSpa-modellen warmt het water op tot 104 graden Fahrenheit en kan de temperatuur worden aangepast via het LED-bedieningspaneel.

Recensenten prijzen dit verheerlijkte kinderzwembad consequent om zijn hoogwaardige constructie en algehele duurzaamheid; het lekbestendige materiaal en de I-balkconstructie laten uw vrienden, familie of geliefden comfortabel tegen de zijkant leunen. De Coleman Saluspa Havana Hot Tub valt op door zijn afstandsbediening waarmee je op afstand de temperatuur en het massagesysteem kunt aanpassen. Het biedt plaats aan 2-4 personen, dus past bij een klein gezin en beschikt over een energiebesparende timer, zodat u het water tot 72 uur van tevoren kunt verwarmen. Voordat u de beste opblaasbare hot tub koopt, zijn er een paar overwegingen die u eerst moet maken.

Welke maat heb je nodig? Het heeft geen zin om een enorm bad te kopen als je niet genoeg ruimte hebt op je buitenterras of terras. Als je echter een compacte ruimte hebt, is het ideaal om te investeren in een bad met een kleinere capaciteit dat mooi plaats biedt aan 2-4 personen. Deze maat is ook geschikt voor degenen die er alleen af en toe in willen ontspannen, in plaats van om te socializen. De regels variëren afhankelijk van de staat waarin u woont, maar u hebt op zijn minst een afsluitbare barrière nodig die voldoet aan de ASTM F 1346-vereisten.

Om uw specifieke voorschriften te weten te komen, moet u contact opnemen met uw lokale overheid en, indien relevant, uw Vereniging van Huiseigenaren. De Coleman SaluSpa opblaasbare hot tub is een van de meest populaire opblaasbare bubbelbaden die er zijn vanwege de betaalbaarheid, kwaliteitsconstructie en Colemans welverdiende reputatie op het gebied van klantenservice. Dit is een grote hot tub die tot 242 liter water kan bevatten en groot genoeg is om vier tot zes volwassenen tegelijk vast te houden, hoewel dat een druk zou zijn. Wanneer u dit bad online koopt, wordt deze geleverd met één zwembadfolie, een zwembadafdekking, spa-pomp, chemische drijver en twee filterpatronen.

Het digitale bedieningspaneel is binnen handbereik en de verwarming verhoogt de temperatuur tot 104 graden Fahrenheit. Met een snoer dat slechts 12 voet lang is, moet u mogelijk zorgvuldig nadenken over de locatie die u in gedachten heeft. De krachtige jets en stevige constructie maken de Coleman SaluSpa Hawaii echter een waardevolle investering. De Coleman SaluSpa Tahiti AirJet opblaasbare hot tub is een briljante draagbare investering, als u het hele jaar door optimale controle over uw bad wilt.

Dat komt omdat de temperatuur van dit apparaat tot 72 uur van tevoren kan worden geregeld. De Coleman SaluSpa Tahiti wordt ook geleverd met LED-verlichting op batterijen die tot twee uur lang 7 verschillende kleuren kan afwisselen. Na deze tijd wordt de LED-verlichting automatisch uitgeschakeld. De draagbare investering wordt ook geleverd met een briljant luchtstraalsysteem om u en uw gasten te omringen met bubbelstromen en pijnlijke en vermoeide spieren te kalmeren.

De wanden van de Coleman SaluSpa Tahiti AirJet opblaasbare hot tub zijn gemaakt van Tritech - dit betekent dat het drie zware lagen PVC en polyester heeft om ervoor te zorgen dat het duurzaam en weerbestendig is. Om het water tot 104F te verwarmen, doet u dit met behulp van het digitale bedieningspaneel, dat ook ingebouwde bekerhouders heeft. De warmte en beweging van de watermassage van een hot tub ontspant gespannen spieren en geest. Maar niet iedereen heeft de vierkante meters of het budget voor een permanent model op ware grootte.

Plus, zou het niet leuk zijn om een bubbelbad op te zetten tijdens het kamperen of op vakantie? Met de beste opblaasbare bubbelbaden kun je overal waar je water en voldoende ruimte hebt een ontsnapping opzetten. De Coleman SaluSpa opblaasbare hot tub is voorzien van alle functies voor een ontspannen nacht in een hot tub. Een digitaal bedieningspaneel past de temperatuur eenvoudig aan tot 104° F. De kachel verhoogt de temperatuur met ongeveer twee graden per uur, dus het kan enige tijd duren om die ingestelde temperatuur in eerste instantie te bereiken.

Zodra het daar is, houdt een automatische timer die temperatuur tot 72 uur vast. De Coleman SaluSpa opblaasbare hot tub biedt de beste mix van functies, duurzaamheid en comfort, waardoor het onze eerste keuze is. Voor degenen die instelbaar comfort willen, passen de verstelbare hydrojets van de Bestway SaluSpa Hawaii HydroJet Pro uw comfort en spa-ervaring aan. Dit is onze beste premium opblaasbare hot tub vanwege de vele verbeterde eigenschappen die hem van de rest scheiden.

Deze bubbelbaden vereisen een investering in chemicaliën voor het reinigen van bubbelbaden, een hoes als deze niet is inbegrepen, en een skimmer om bladeren of ander vuil eruit te scheppen. We hebben een grote selectie van de beste opblaasbare bubbelbaden verzameld voor elke achtertuin, levensstijl en budget op dit moment. Voor deze voorkeuren wordt de Bestway SaluSpa Paris AirJet-kuip van 213 gallon geleverd met slechts 76 luchtstralen op het bodempaneel van het bad voor een subtiele en zachte massage terwijl u geniet. Een fatsoenlijke hot tub heeft een mechanisme om de chemische stof in gereguleerde hoeveelheden te verdelen voor optimale resultaten gelijkmatig.

Dat betekent dat dit een betaalbare optie is voor gezinnen die zonder gedoe de badervaring willen. Het bevat een bevestigbare drinkbak en een bijpassende hoes om uw hot tub schoon te houden wanneer deze niet in gebruik is. Als u precies de juiste sfeer in uw hot tub wilt creëren, is het Bestway SaluSpa Paris-model een uitstekende keuze. Gemaakt van een tri-tech materiaal en L-balkconstructie, is deze kuip bestand tegen krassen, schaafwonden en lekke banden met behoud van zijn vorm en stabiliteit.

Maar een nadeel is dat deze kuip niet in de wintermaanden kan worden gebruikt, omdat hij niet bestand is tegen temperaturen onder de 39 graden Fahrenheit. De hot tub is eenvoudig te monteren; gebruik de meegeleverde luchtpomp om de sterke buitenwand en het deksel, dat bij de verpakking wordt geleverd, op te blazen. Om uw opblaasbare hot tub af te tappen, zorg ervoor dat de stroom is uitgeschakeld en gebruik vervolgens de bijgevoegde slang die bij de meeste modellen wordt geleverd om het water te laten weglopen. Om het water in uw opblaasbare hot tub schoon te houden, zoekt u naar een ontsmettingsmiddel zoals chloor of broom.

Wanneer u uw opblaasbare hot tub op een houten dek plaatst, kan het gebruik van antimicrobiële dektegels voor meerdere doeleinden de groei van meeldauw en bacteriën onder uw bad helpen voorkomen. Het pakket dat bij de Intex PureSpa Portable Bubble Jet Spa wordt geleverd, is uitgebreid, met reinigingsmaterialen en een hoes en thermisch gronddoek om uw bad mooi mee te laten tikken. .