Lopen bubbelbaden leeg bij koud weer?

De meeste fabrikanten van opblaasbare baden raden aan wanneer de temperatuur onder de 45° daalt, het bad af te tappen en te wachten op warmer weer. Dat is echter oké, aangezien het laten lopen van die bubbelstralen koude lucht in het water introduceert, wat de langzame hittetoestand verergert.

Lopen bubbelbaden leeg bij koud weer?

De meeste fabrikanten van opblaasbare baden raden aan wanneer de temperatuur onder de 45° daalt, het bad af te tappen en te wachten op warmer weer. Dat is echter oké, aangezien het laten lopen van die bubbelstralen koude lucht in het water introduceert, wat de langzame hittetoestand verergert. Als de temperatuur onder de 40 graden daalt, zal de hot tub het moeilijk hebben om de ingestelde temperatuur te handhaven omdat opblaasbare bubbelbaden niet zijn gemaakt om te werken bij vriestemperaturen. We waren verrast om te zien dat er zo weinig hulp op internet is voor eigenaren van opblaasbare hot tubs, over hoe ze hun hot tub moeten inpakken.

Als uw opblaasbare hot tub droog is, leg hem dan op een plat, droog oppervlak en strooi wat talkpoeder over het vinyl van de hot tub. Uw opblaasbare hot tubwater bevat sterke chemicaliën - het chloor of broom dat u gebruikt om het water te ontsmetten. De enige reden waarom uw opblaasbare hot tub leegloopt, is omdat deze beschadigd is of de luchtklep is geopend. Als u echter vermoedt dat het weer gedurende een langere periode erg koud wordt, kunt u het beste de hot tub inpakken of binnenshuis plaatsen waar de temperatuur warmer is.

Het testen van opblaasbare bubbelbaden heeft aangetoond dat deze producten hun maximale watertemperatuur goed kunnen behouden wanneer het onder het vriespunt is in luchttemperaturen, en u kunt er de hele winter van genieten. In het beste geval houdt uw opblaasbare hot tub de watertemperatuur bij zeer koud weer op iets meer dan 90 graden Fahrenheit, en dat is niet eens in de buurt van heet genoeg voor een normale dag. Een eenvoudige methode is om de isolatiemat die bij uw opblaasbare kuip is geleverd op te pakken en op de isolatieplaat te plaatsen. Hoe u ook besluit uw opblaasbare hot tub in te pakken, het is een goed idee om hem van de grond te bewaren in uw garage of opslagruimte.

Wanneer de hot tub in de juiste positie staat, maak de afvoerklep los zodat het water door de afvoer stroomt. Als je hot tub plat en opgevouwen is, kun je proberen hem terug te plaatsen in de originele doos, als je hem hebt bewaard. Je hebt een opblaasbare hot tub met een verbeterd verwarmingsmechanisme, een verbeterde pomp en verbeterde isolatie. Als u het water warm genoeg, goed gecirculeerd en geïsoleerd houdt, zou u geen probleem moeten hebben om de opblaasbare hot tub warm te houden.

Als uw hot tub niet is geleverd met een tuinslangadapter, dan kun je er goedkoop een kopen op Amazon of rechtstreeks bij de fabrikant van je opblaasbare hot tub. Hoewel het meestal niet wordt aanbevolen om opblaasbare bubbelbaden te gebruiken bij luchttemperaturen onder 40 graden F, is het voor de meeste mensen gebruikelijk geworden om in de winter mobiele bubbelbaden te gebruiken.