Hoeveel elektriciteit verbruikt een hot tub per maand?

De gemiddelde hot tub gaat ongeveer 7, 5 kW per uur verbruiken. Een groot deel van het elektriciteitsverbruik in uw hot tub komt van de verwarming.

Hoeveel elektriciteit verbruikt een hot tub per maand?

De gemiddelde hot tub gaat ongeveer 7, 5 kW per uur verbruiken. Een groot deel van het elektriciteitsverbruik in uw hot tub komt van de verwarming. Een kachel verbruikt, afhankelijk van de grootte van het bad, doorgaans tussen de 1.500-6.000 watt om uw water te verwarmen. Aangezien 116.620 BTU's gelijk zijn aan 34,18 kWh, betekent dit dat er 34,18 kWh nodig is om uw hot tub van 400 gallon te verwarmen van 65 ℉ naar 100 ℉.

Bubbelbaden hebben elektrische stroom nodig om te werken, maar maak je geen zorgen, spa-producten, waaronder hoezen en zelfs enzymen, kunnen helpen om een hot tub efficiënt te laten werken. Ontstaan in 1970 als een commercieel zwembadbedrijf en in 1978 werd het een van de eerste hottub-retailers in Noord-Amerika. Om uw hot tub energiezuiniger te maken (en daardoor uw elektriciteitsrekening te verlagen), is een van de beste dingen die u kunt doen de isolatie van uw hot tub verbeteren. Als je hier kwam denken dat een hot tub je elk jaar duizenden dollars aan elektriciteit zou kosten, dan vergis je je helaas.

Dus als u zich zorgen maakt over hoe u een hot tub economisch kunt runnen, is het raadzaam om nauw samen te werken met een hottub-dealer om deze berekeningen te maken op basis van het specifieke model dat u overweegt. Uw hot tub op zijn best laten draaien is zowel ideaal vanwege de lange levensduur als vooral uw energierekening. Het slechte nieuws is dat de veelheid aan factoren die van invloed zijn op de energiekosten van de hot tub deze schatting moeilijk vast te stellen kan maken. Jeff Campbell is een vader, krijgskunstenaar, budgetmeester, Disney-verslaafde, muzikant, hottub-liefhebber en herstellende fijnproever die meer dan 2 decennia als leider voor Whole Foods Market heeft doorgebracht.

Als het gaat om het bepalen van de kosten van bubbelbaden in de winter, moet u begrijpen dat veel ervan neerkomt op isolatie. Helaas is het bijna onmogelijk om een nauwkeurige schatting te krijgen van de kosten van het runnen van een hot tub als je rekening houdt met alle factoren die bijdragen aan het energieverbruik. Als u uw hot tub meerdere keren per week gebruikt, is het waarschijnlijk goedkoper om hem altijd aan te houden. Zorg er bij het winkelen voor een hot tub voor dat u uw onderzoek doet en een energiezuinig model kiest dat zo min mogelijk elektriciteit verbruikt.

Dus zonder nog meer van uw kostbare tijd te verspillen, laten we er meteen in duiken en kijken hoeveel elektriciteit uw hot tub precies kan gebruiken. We willen dat u zich in vrede voelt met uw aankoop van een hot tub, en dat is precies waarom we hebben opgesplitst wat u van uw maandelijkse energierekening mag verwachten zodra uw hot tub op zijn plaats is.