Moet ik de hot tub in de winter laten leeglopen?

Als u de Lay‑Z‑Spa in de winter buiten laat staan zonder hem te gebruiken en de temperatuur daalt tot onder de 4°C, kan het water in de pomp bevriezen en ernstige schade veroorzaken. Je waterkwaliteit zal ook verslechteren en je kunt een opeenhoping van lelijke schimmel tegenkomen.

Moet ik de hot tub in de winter laten leeglopen?

Als u de Lay‑Z‑Spa in de winter buiten laat staan zonder hem te gebruiken en de temperatuur daalt tot onder de 4°C, kan het water in de pomp bevriezen en ernstige schade veroorzaken. Je waterkwaliteit zal ook verslechteren en je kunt een opeenhoping van lelijke schimmel tegenkomen. Nee, hot tubs lopen niet leeg bij koud weer. Mensen die opblaasbare bubbelbaden gebruiken, moeten er goed voor zorgen, vooral in de winter.

Het wordt aanbevolen om bij slecht weer en de temperatuur onder 45° F de kuip af te tappen en te wachten op betere weersomstandigheden. Dit is ook een goede manier om de kwaliteit en het jarenlange gebruik van de opblaasbare hot tubs uit te breiden. Het korte antwoord is dat je het kunt. Hoewel er een aanbevolen temperatuur is dat u, eenmaal beneden, uw opblaasbare hot tub niet moet gebruiken (4c voor het geval u dat wilde weten), is het nog steeds mogelijk om uw hot tub op te blazen.

Als u uw opblaasbare hot tub niet zou moeten gebruiken tijdens de koudere maanden, moet u hem dan echt laten leeglopen en inpakken totdat de lente weer terugkeert? Het antwoord is meestal ja, u moet uw opblaasbare spa leegmaken en ook goed inpakken, zodat deze in de winter veilig kan blijven. Veel mensen vinden de hot tub en watermassages in de winter als een van de beste ontspannende en plezierige momenten. U kunt uw opblaasbare hot tub sneller laten opwarmen door het deksel op zijn plaats te laten, aangezien warmte ontsnapt van het wateroppervlak terwijl de koude lucht eroverheen blaast. Wanneer uw hot tub leeg is en voordat u verder gaat, moet u uw opblaasbare hot tub grondig reinigen om eventuele chemische resten te verwijderen.

Een eenvoudige methode is om de isolatiemat die bij uw opblaasbare kuip is geleverd op te pakken en op de isolatieplaat te plaatsen. Als u echter vermoedt dat het weer gedurende een langere periode erg koud wordt, kunt u het beste de hot tub inpakken of binnenshuis plaatsen waar de temperatuur warmer is. Om niet te praten over het winterseizoen wanneer je de watertemperatuur van je hot tub op 100 graden Fahrenheit nodig hebt om je warm te houden. Hierdoor kan de ruimte waarin het bad zich bevindt vochtig worden - als je denkt dat het vergelijkbaar is met de badkamer wanneer je gaat douchen of baden, kun je je voorstellen hoeveel waterdamp er kan worden geproduceerd.

Na het verwijderen van de luchtblazers, haal de filters eruit en plaats ze in een reinigingsoplossing terwijl u de filtermand schoonmaakt als uw kuip er een heeft. Ja, een opblaasbare hot tub kan warm blijven in het winterseizoen, maar je hebt een paar aanpassingen nodig om ervoor te zorgen dat het precies dat doet. Je hebt een opblaasbare hot tub met een verbeterd verwarmingsmechanisme, een verbeterde pomp en verbeterde isolatie. Hoewel het water in uw hot tub warm moet blijven zolang de spa bedekt blijft, moet u goed oppassen als u het buiten blijft gebruiken bij zeer lage temperaturen.

Water moet elke drie maanden worden ververst, zodat de kwaliteit van het gebruik op het hoge niveau blijft en de hot tub langer meegaat. Dus, opblaasbare bubbelbaden proberen het, maar ze kunnen het ijskoude weer in het winterseizoen niet alleen bijhouden. Dit zal u helpen om ervoor te zorgen dat de allerlaatste druppels resterende water uit het bad kunnen worden afgevoerd. Ik heb de afgelopen jaren de kans gehad om van bubbelbaden te genieten en ben echt geïnteresseerd geraakt in het bezitten van een van hen.