Hoeveel meer elektriciteit verbruikt een hot tub?

U moet weten wat uw lokale kosten per kilowattuur zijn en of er gedurende de dag verschillende prijzen zijn voor piekuren. Gebruik gemiddeld 10 cent per uur en deel het wattage van uw hot tub door 1.000 om het om te zetten in kilowatt.

Hoeveel meer elektriciteit verbruikt een hot tub?

U moet weten wat uw lokale kosten per kilowattuur zijn en of er gedurende de dag verschillende prijzen zijn voor piekuren. Gebruik gemiddeld 10 cent per uur en deel het wattage van uw hot tub door 1.000 om het om te zetten in kilowatt. Schat vervolgens hoeveel uur u denkt dat u elke maand in uw hot tub zult doorbrengen en vermenigvuldig dat aantal met het aantal kilowatt dat de hot tub verbruikt. Een groot deel van het elektriciteitsverbruik in uw hot tub komt van de verwarming.

Een kachel verbruikt, afhankelijk van de grootte van het bad, doorgaans tussen de 1.500-6.000 watt om uw water te verwarmen. Aangezien 116.620 BTU's gelijk zijn aan 34,18 kWh, betekent dit dat er 34,18 kWh nodig is om uw hot tub van 400 gallon te verwarmen van 65 ℉ naar 100 ℉. Om in te schatten hoeveel uw elektriciteitsrekening zal stijgen, moet u de spanning van de boiler van uw hot tub weten. Wanneer u de hele tijd een hot tub aan laat staan, zweeft het water meestal rond dezelfde temperatuur.

Om de werkelijke kosten te berekenen om uw hot tub maandelijks te laten draaien, moet u rekening houden met uw energiekosten per kilowattuur. Als je hier kwam denken dat een hot tub je elk jaar duizenden dollars aan elektriciteit zou kosten, dan vergis je je helaas. De werkelijke energiekosten voor het runnen van een hot tub zijn ook afhankelijk van uw energiekosten per kilowattuur (kWh), uw lokale klimaat en uw onderhouds- en gebruiksgewoonten. Acryl bubbelbaden, glasvezelmodellen, spa's gemaakt van polyethyleen en opgeblazen bubbelbaden bestaande uit vinyl, plastic of latex, hebben elk unieke voor- en nadelen.

Hydropool's Self-Cleaning 695 is een 7-persoons hot tub met een grote voetput, s-vormige dompelligstoel en een geweldige beenmassage. Aan de andere kant, als u uw hot tub één keer per week of minder gebruikt, kunt u waarschijnlijk beter de hot tub tussen gebruik afsluiten. Of u uw hot tub nu elke dag wilt gebruiken, of gewoon bij bepaalde gelegenheden, het gaat waarschijnlijk niet zoveel kosten als u misschien denkt. De aankoopprijs van de hot tub is niet alles; installatie kan duizenden kosten, exclusief het gieten van een betonnen plaat (afhankelijk van waar u deze wilt installeren) en het bedraden van een nieuw, speciaal 240-volt circuit om de verwarming en pomp te laten werken.

Leeftijd, grootte, buitenklimaat, fabrikant, accessoires en de temperatuur waarop de hot tub regelmatig wordt gehouden, hebben invloed op de hoeveelheid elektriciteit die elke kuip nodig heeft om te draaien. We willen dat u zich in vrede voelt met uw aankoop van een hot tub, en dat is precies waarom we hebben opgesplitst wat u van uw maandelijkse energierekening mag verwachten zodra uw hot tub op zijn plaats is. Als het gaat om het bepalen van de kosten van bubbelbaden in de winter, moet u begrijpen dat veel ervan neerkomt op isolatie. Als je je afvroeg hoe elektriciteit werkt als het gaat om een hot tub, of gewoon hoe je een paar dollar kunt besparen op je volgende elektriciteitsrekening, hopelijk vond je dit bericht nuttig.

Ten slotte kan investeren in verzegelde kasten of plastic vloeren rond uw hot tub helpen om in de wintermaanden meer isolatie te bieden en uw kosten laag te houden.