Kun je het hele jaar door een opblaasbare hot tub laten staan?

De meeste opblaasbare bubbelbaden zijn goed te gebruiken in de winter. Ze hebben echter moeite om de ingestelde watertemperatuur te handhaven als het weer onder de 40 graden Fahrenheit daalt.

Kun je het hele jaar door een opblaasbare hot tub laten staan?

De meeste opblaasbare bubbelbaden zijn goed te gebruiken in de winter. Ze hebben echter moeite om de ingestelde watertemperatuur te handhaven als het weer onder de 40 graden Fahrenheit daalt. Een isolerende grondmat onder de kuip helpt om een constante watertemperatuur te behouden. Als je naar de bovenstaande tabel kijkt, vraag je je misschien af waar de bubbelbaden zijn van de grote bedrijven zoals Intex en Coleman.

Nou, ze maken een aantal fantastische bubbelbaden - maar bijna al hun modellen zijn voor gebruik in de zomer, of hooguit 3 seizoenen, en zeker niet voor de winter. In feite vermelden die bedrijven heel duidelijk op de instructies van hun eigenaren en verkoopsites dat hun bubbelbaden niet bedoeld zijn om te worden gebruikt bij temperaturen onder 40° F. Er zijn verschillende manieren om uw opblaasbare hot tub op te zetten en te onderhouden voor effectief gebruik tijdens de koudere maanden. Volg de onderstaande stappen om uw Lay-Z-Spa in te stellen voor gebruik het hele jaar door.

Als u niet van plan bent om uw hot tub in de winter regelmatig te gebruiken, is ons advies dat u deze waarschijnlijk het beste kunt inpakken. Als u deze winter het meeste uit uw Lay-Z-Spa wilt halen, wilt u uw water verwarmd houden. Sommige gebruikers laten die van hen de hele tijd op 40° C staan en anderen laten het vallen en zetten het een paar uur voor gebruik hoger. Als het buiten 10° C of minder is, bewaar alles dan minstens 2 uur binnen op kamertemperatuur voordat u het instelt.

Blaas de voering vervolgens binnenshuis op en breng hem vervolgens naar de gewenste positie buiten. Om opwarmtijd te besparen, vult u water uit de hete kraan (zorg ervoor dat het water niet warmer is dan 40°C en dat u eerst een dunne laag koud water aan de spa hebt toegevoegd) en bevestigt u de pomp. Zet uw Lay-Z-Spa indien mogelijk op een verhoogd platform, zoals terrasplanken of terrastegels, om hem van de koude harde vloer te houden die de warmte uit de basis zuigt. We raden je ook aan om de basis te isoleren met een van de Lay-Z-Spa vloermatten.

Plaats uw hot tub op een beschutte plek, bij voorkeur met een afdekking of een dak. Dit vermindert de windkou en beschermt tegen de elementen. Veel Lay-z-Spa-gebruikers hebben het hele jaar door de neiging om hun hot tub in een op maat gemaakte schuur of massief tuinhuisje te plaatsen of soms volledig op maat gemaakte omgevingen te bouwen. Laat je inspireren door ons Pinterest-bord.

Houd de bovenklep en het opblaasbare deksel op uw hot tub om die warmte binnen te houden. Sommige gebruikers voegen isolatie toe aan de buitenkant van hun Lay-Z-Spa. U kunt een Lay-Z-Spa thermische hoes krijgen die gemakkelijk over uw hot tub past en warmteverlies helpt voorkomen. Door uw e-mail in te dienen, geeft u toestemming om e-mailupdates te ontvangen over producten, speciale aanbiedingen en exclusieve kortingen van Lay-Z-Spa, co, uk.

Raadpleeg ons privacybeleid om te zien hoe we met uw gegevens omgaan. Ja, een opblaasbare hot tub kan warm blijven in het winterseizoen, maar je hebt een paar aanpassingen nodig om ervoor te zorgen dat het precies dat doet. Als u echter in koude streken woont of als u merkt dat het weer lange tijd ijzig wordt, kunt u de hot tub het beste naar binnen verplaatsen. Als u het water warm genoeg, goed gecirculeerd en geïsoleerd houdt, zou u geen probleem moeten hebben om de opblaasbare hot tub warm te houden.

We raden u aan om uw opblaasbare hot tub op een warme zonnige dag neer te halen, omdat dit zal helpen bij het drogen van de hot tub voordat u hem opvouwt en opbergt. Als de temperatuur onder de 40 graden daalt, zal de hot tub het moeilijk hebben om de ingestelde temperatuur te handhaven omdat opblaasbare bubbelbaden niet zijn gemaakt om te werken bij vriestemperaturen. Ook hebben vierkante opblaasbare bubbelbaden, zoals de mSpa Premium Soho en de mSpa Lite Alpine, meer interne vloeroppervlakte dan een ronde hot tub van dezelfde grootte. Door te voorkomen dat de wind direct op en over uw hot tub waait, blijft deze veilig, vermindert het effect van de wind en de daaropvolgende temperatuurdaling die het met zich meebrengt.

Als u echter besluit om voor een van de mSPa-bubbelbaden te gaan, moet u wat isolatieschuim kopen om de hot tub efficiënt te laten werken. Maar laten we, om u te helpen bij het nemen van uw beslissing, eens kijken naar de kenmerken van de bubbelbaden waarmee u rekening moet houden. Als u overweegt een opblaasbare hot tub te kopen, vraagt u zich misschien af of deze het hele jaar door geschikt is voor gebruik. Voordat ik dieper op het hardwareprobleem inga, zou ik de temperaturen van de opblaasbare hot tub van de luchtclassificatie willen verduidelijken en wat dit betekent.

We raden je aan om enkele 1-inch dikke piepschuimprojectpanelen van Amazon te bemachtigen en ze onder je draagbare hot tub te plaatsen. Als u het hele jaar door gebruik wilt maken van uw opblaasbare hot tub, is er één effectieve oplossing die u misschien wilt overwegen. Hoewel dit een zware taak lijkt, is het essentieel als u de levensduur van uw bad wilt behouden en ervoor wilt zorgen dat het fris en klaar voor gebruik is wanneer het warme weer weer opduikt. We ontdekten dat zolang het water warm is in de koude maanden, de beste opblaasbare spa's de temperaturen de hele winter kunnen handhaven.

U kunt deze basis vervolgens bedekken met uw hot tub geïsoleerde grondmat, om de randen van het schuim te bedekken om het visueel aantrekkelijk te houden. Je hebt een opblaasbare hot tub met een verbeterd verwarmingsmechanisme, een verbeterde pomp en verbeterde isolatie. .