Hoeveel kwh verbruikt een gemiddelde hot tub per maand?

Om het totale elektriciteitsverbruik van een hot tub te schatten, moet u eerst bedenken hoeveel uur de spa daadwerkelijk elke maand wordt gebruikt. Vermenigvuldig dat aantal vervolgens met 7, 5.De som is ongeveer 10 uur x 7, 5% 3D 75 kW-uur per maand.

Hoeveel kwh verbruikt een gemiddelde hot tub per maand?

Om het totale elektriciteitsverbruik van een hot tub te schatten, moet u eerst bedenken hoeveel uur de spa daadwerkelijk elke maand wordt gebruikt. Vermenigvuldig dat aantal vervolgens met 7, 5.De som is ongeveer 10 uur x 7, 5% 3D 75 kW-uur per maand. Er zijn 8,33 Britse thermische eenheden (BTU's) nodig om een gallon water met 1 ℉ te verwarmen. Om erachter te komen hoeveel BTU's er nodig zijn om uw hot tub te verwarmen, vermenigvuldigt u eenvoudig 8,33 met het aantal graden Fahrenheit dat het water wordt verwarmd, en vermenigvuldigt u dat aantal met de liters water in uw hot tub.

U moet weten wat uw lokale kosten per kilowattuur zijn en of er gedurende de dag verschillende prijzen zijn voor piekuren. Gebruik gemiddeld 10 cent per uur en deel het wattage van uw hot tub door 1.000 om het om te zetten in kilowatt. Schat vervolgens hoeveel uur u denkt dat u elke maand in uw hot tub zult doorbrengen en vermenigvuldig dat aantal met het aantal kilowatt dat de hot tub verbruikt. Om de kosten te berekenen, kunt u de kWh van uw hot tub vermenigvuldigen met de kWh van uw elektriciteitsrekening.

Hoewel de energiekosten stijgen bij koud weer, zal een energiezuinige hot tub met goede isolatie er niet voor zorgen dat uw elektriciteitsrekening in de wintermaanden gevaarlijk stijgt. Als u bijvoorbeeld een hot tub van 400 gallon heeft en het water moet verwarmen van 65 ℉ tot 100 ℉ (een verschil van 35 graden), zijn er 116.620 BTU's nodig om dit te doen. Door goede gewoonten aan te houden en te investeren in sommige accessoires, kunt u nog meer besparen op de energiekosten van uw hot tub. Er zijn de afgelopen vijf jaar grote vooruitgang geboekt op het gebied van energie-efficiëntie, dus zelfs als uw huidige model nog enkele jaren levensduur heeft, vindt u het misschien de moeite waard om met uw plaatselijke hottub-dealer te praten over de vraag of een upgrade een goede keuze voor u is.

Door goed voor uw bad te zorgen door een hoogwaardige, goed passende geïsoleerde hoes te gebruiken en de filters regelmatig schoon te maken, wordt het elektriciteitsverbruik van uw hot tub verminderd. Als u denkt dat u 25 uur per maand in uw bubbelbad zult doorbrengen, is de berekening 25 x 7,5% 3D 187,50. De bubbelbaden van tien of twintig jaar geleden vertrouwden op krachtige jetpompen om het water te verwarmen, wat dramatische stijgingen van de energiekosten veroorzaakte. Je betaalt meer om je hot tub in de winter te verwarmen, maar met een goed geïsoleerd model zal de stijging niet dramatisch zijn.

Om de werkelijke kosten te berekenen om uw hot tub maandelijks te laten draaien, moet u rekening houden met uw energiekosten per kilowattuur. Als u nog vragen heeft over hoe een Hot Spring-hot tub uw elektriciteitsrekening zou beïnvloeden, bel uw plaatselijke hottub-dealer. Hydropool's Self-Cleaning 695 is een 7-persoons hot tub met een grote voetput, s-vormige dompelligstoel en een geweldige beenmassage. Afhankelijk van het systeem dat uw bad gebruikt om het water schoon te houden, moet u het water één tot zes keer per jaar volledig aftappen en vervangen.

Aangezien 116.620 BTU's gelijk zijn aan 34,18 kWh, betekent dit dat er 34,18 kWh nodig is om uw hot tub van 400 gallon te verwarmen van 65 ℉ naar 100 ℉. Wanneer alles is geïnstalleerd, zijn er een paar verschillende dingen waarmee u rekening moet houden in termen van de kosten om uw hot tub draaiende te houden.