Whirlpool...altijd weer een bijzondere ervaring!

whirlpool
 
 
 
 
 
 
Bij het horen of bij het lezen van het woord Whirlpool wordt meteen gedacht aan een bubbelbad. Deze gedachte is zeker niet onterecht want Whirlpool is de fabrikant van waterbaden. En er zijn inmiddels al zoveel waterbaden gemaakt door dit bedrijf dat de naam en het bad door elkaar heen worden gebruikt.
 
whirlpool
 
Maar wat is het nu precies?
Heel eenvoudigÖhet is een bad met masserende waterstralen. In het bad zitten jets, zeg maar sproeiers, die een bepaalde opening en vorm hebben. De watertemperatuur ligt rond de 38 graden Celsius dus bijzonder aangenaam.
Een verblijf in deze waterpool geeft een geneeskrachtig effect. Dat komt door de chromotherapie, door de aromatherapie en door de hydrotherapie.
Chromotherapie is een therapie die met kleuren heeft te maken. Al eeuwen lang is het bekend dat kleuren een enorme invloed hebben op onze hersenen. Neem als voorbeeld groen. Deze kleur zorgt voor een kalmerend effect. Ook rood wordt vaak gebruikt omdat deze kleur zorgt dat u weer vitaler wordt dus dat u meer energie krijgt.
Aromatherapie heeft met geuren te maken. Aan het water worden oliŽn toegevoegd. De oliŽn komen uit planten, kruiden en bloemen. Heerlijke geuren die stimulerend werken.
Hydrotherapie heeft met water te maken. Het warme water wordt tegen het lichaam gespoten en masseert de lichaamsdelen en daardoor zal bijvoorbeeld spierpijn verminderen.
 
whirlpool
 
En daarom wordt voor een whirlpool gekozen!
Om drie redenen. De eerste reden omdat verblijf ervoor zorgt dat de pijn minder wordt bij chronische aandoeningen en zorgt voor een pijnverlichting van de spieren.
De tweede reden is dat verblijven echt een fijne oplossing is voor de vermoeide geest en lichaam. Na een lange school- of werkdag is er niets méér ontspannend!
De laatste reden is dat de opgelopen stress van u afvalt.
Daarom is een verblijf elke dag aan te bevelen.
 
whirlpool
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hoe lang gaat het mee?
Kiest u een goedkoop model, dan reken maar tussen de 5 en 10 jaar. Gaat u voor topkwaliteit, dan is 20 jaar geen uitzondering. Een en ander hangt natuurlijk ook af van het gebruik. Maakt u er veel gebruik van, dan zal de levensduur korter zijn, en dat is logisch natuurlijk.

Een voortreffelijke keuze! U zult van uw aankoop geen seconde spijt krijgen. Uw lichaam zal zienderogen opknappen. U zult veel positiever gaan denken en leven.
Het is geweldig, zo eenvoudig is het!
 
whirlpool