Prima idee voor een feestje...een whirlpool, jacuzzi, hottub of spa huren !!!

huren jacuzzi
 
 
 
 
 
 
 
Het huren van een jacuzzi, whirlpool, hottub of een spa is een aangename manier om met een waterbad in aanraking te komen.
En er zijn genoeg redenen te bedenken. U wilt bijvoorbeeld eens een origineel cadeau geven, dan kunt u een water bad huren. U wilt met vrienden en vriendinnen eens anders genieten dan anders. U wilt een gezellige dag doorbrengen met uw gezin. Of u wilt met vrienden in het waterbad een interessante voetbalwedstrijd gaan bekijken onder het genot van een lekker glas bier.
Een kind is jarig en u wilt haar extra in het zonnetje zetten, huur dan eens een waterbad.
Zo zijn er nog veel mogelijkheden op te noemen. En u heeft verder geen enkele verplichting, en ook dat is wel aantrekkelijk te noemen.
Huren van een waterbad kan voor een dag, een fijn weekeinde, een week of voor een maand. U zegt het maar en het kan allemaal!
 
huren waterbad
 
Een jacuzzi
Een jacuzzi voor 4 personen. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Rond de 180 euro per week wordt het helemaal toppie.
En wilt u een week genieten met 5 personen, dan bent u ongeveer 200 euro kwijt.
Voor 3 personen. Eentje met zelfs een ligplaats er in dus met twee zitplaatsen. En dat kan ook met de sfeervolle led- verlichting die programmeerbaar is. Voor een week waar u nog vaak aan zult terugdenken en dat voor ongeveer 275 euro.
U bent met een behoorlijke groep mensen, 6 personen, en ook dat is zeker mogelijk en de waterpret kost u 300 per week.
Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk!
 
huren waterbad
 
Een whirlpool
Heel makkelijk, heel comfortabel, heel gezellig en supergoed is een opblaasbare whirlpool. En er zijn er zelfs bij met maar liefst 80 waterjets, dat wordt pas een weekeinde! En er kunnen 4 tot en met 6 personen in.
 
Een hottub
En eigenlijk moet u die inhuren midden in de winter. En hoe kouder het is, des te groter is deze weergaloze ervaring, verschrikkelijk lekker! U bent in een weekeinde in het warme water met nog 5 andere mensen voor rond de 300 euro. Wat een belevenis, niet te beschrijven. U moet het beslist doen, dán pas kunt u erover meepraten.
 
hottub huren
 
Een spa
Een royale keuze wat een spa huren betreft. U bent met 2 personen, dan is er een spa voor u. U bent met zelfs 10 mensen…geen enkel probleem want ook die grote spa`s zijn te huur.
Voor een weekeinde voor 2 personen bent u ongeveer 275 euro kwijt. U heeft de smaak te pakken en u huurt de spa voor een lange week, dan 500 euro.
En ook bij de spa zijn vele modellen te huur.
 
spa huren
 
Vraag naar de voorwaarden!
In verreweg de meeste gevallen moet er een borgsom worden betaald. Dat kan tussen de 100 en 200 euro zijn. Deze betaalt u tegelijk met de huur.
Nadat u heeft genoten en het waterbad komt ongeschonden uit de strijd, dan krijgt u uw betaalde borgsom weer netjes terug.
 
Grote kans
Dat u nog vaker gaat huren want het is een bijzonder alternatief, een grootse optie, en er is altijd wel een reden te bedenken om een waterbad te huren.
 
huren jacuzzi