Uw spa kan binnen en buiten maar buiten geeft toch een extra dimensie!

plaatsingtips spa
 
 
 
 
 
 
 
 
U kunt een spa in uw woning plaatsen of u kunt hem in de tuin plaatsen. Veruit de meeste mensen die er een gaan aanschaffen kiezen voor een mooi plekje buiten de deur.
Een spa in de tuin geeft namelijk nog meer genot dan een binnen. Dat komt ondermeer door de temperatuur. Buiten hartstikke koud en lekker warm in het water. Dat geeft een kick om nog vaker in een spa te stappen. Dus echte spaliefhebbers beleven het buiten.
Maar ook binnen heeft hij veel te bieden. U hoeft niet in de zwemkleding naar buiten. En wat is er nog romantischer dan samen te genieten van al het goede van het leven…
 
Het plaatsen buiten de woning
De ondergrond moet volkomen vlak zijn om eventuele verschuiving te voorkomen. De ondergrond moet ook superstevig zijn. Dat kan worden bereikt door dikke tegels te plaatsen of door een dikke laag beton te storten. Deze laag moet ongeveer 10 centimeter zijn.
 
spa buiten
 
Uw bad niet onder bomen zetten of in de buurt van struiken. Bladeren en insecten kunnen dan makkelijk in het badwater vallen.
 
Zorg ervoor dat u een plaats kiest die de meeste privacy geeft. Tenslotte hoeft niemand u te zien. En vanuit die plek moet ook een aangenaam uitzicht zijn.
 
U moet er rekening mee houden dat u uw water een keer moet verversen. Zorg dat de watertoevoer en de waterafvoer goed zijn geregeld.
 
Laat een erkend bedrijf uw elektriciteit aansluiten.
 
Het plaatsen in de woning
Het bestaat uit één geheel, en dat geheel moet door deuren naar de eindbestemming. Neem hiervoor tijdig de juiste maatregelen.
 
Als u twijfelt of uw bodem sterk genoeg is om de spa te kunnen dragen, neem dan contact op met iemand die hier alles van af weet. Een spabad gevuld met water inclusief enkele personen weegt tussen de 1000 en 2000 kilogram.
 
spa binnen
 
Een belangrijk onderdeel is de ventilatie. Besteed hier zeker de nodige aandacht aan. Bij twijfel een erkend bedrijf in de arm nemen.
 
Het feest kan beginnen!
En het feest zal inderdaad beginnen ongeacht waar alles komt te staan. Het komt aan op het heerlijke genieten, en dat zal zeker gaan gebeuren!
 
spa model