Een opblaasbare jacuzzi is al een compleet succes!

opblaasbare jacuzzi
 
 
 
 
 
 
 
 
Echt helemaal in opkomst. En zo heel erg lang bestaat de opblaasbare jacuzzi en whirlpool nog niet. Slechts enkele jaren maar wat is het een succes gebleken!
Het succes is mede te danken aan het feit dat beiden verplaatsbaar zijn. Heeft u een balkon dat groot genoeg is, dan kunt u zelfs hier deze plaatsen. Een andere bedrage aan het succes is dat het gewicht slechts rond de 35 kilogram ligt.
Deze waterbaden hebben verder weinig onderhoud nodig. U hoeft maar één keer in de week de pH- waarde te meten. Ligt deze waarde rond de 7,6, dan is dat prima. Ook moet u eens in de week het chloorgehalte meten.
Daarnaast slechts één keer per maand het filter reinigen en kunt u het beste schoonmaken met een zachte borstel en met zachte zeep.
 
opblaasjacuzzi
 
Het filtergebeuren
Er zijn drie filtertypen. Er zijn filterelementen, D.E filters en de meest gebruikte, de zandfilters.
 
De snelste weg naar het voortreffelijke genieten
-
Binnen enkele minuten is het mogelijk om de jacuzzi of whirlpool op te blazen. Dat gaat heel eenvoudig met de blower.
-Na het opblazen ook nog het isolatiedeksel opblazen.
-Koppel vervolgens de motorunit aan.
-Vul nu het bad.
-Wanneer het bad tot de juiste hoogte is gevuld, dan moet u daar het isolatiedeksel opleggen.
-Afsluiten met het dekzeil.
-Stel nu de ideale temperatuur in. Dat kan via het digitale controlepaneel. De fijnste temperatuur is 37 graden Celsius maar
 dat kan voor iedereen verschillend zijn.
-Even geduld want het duurt ongeveer 24 uur totdat de ingestelde temperatuur is bereikt.
 
Diverse voordelen
-
Zoals eerder aangegeven, bijna overal te plaatsen.
-Makkelijk in het opzetten.
-Ook wel belangrijk, de prijzen. Deze zijn bijzonder aantrekkelijk te noemen.
-Het materiaal is van degelijke kwaliteit. Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken!
-De bijgeleverde motorunit. Heel eenvoudig aan- en af te koppelen.
-Eenvoudige elektrische aansluiting.
 
opblaasbare jacuzzi
 
Enkele modellen
Een bijzonder model wat de modellen betreft is de Lay-Z.
De inhoud is 1200 liter bij 80 procent vulling. Geschikt voor 4 personen. Het aantal jets is 80 stuks. Digitaal controlepaneel. Maximaal haalbare temperatuur is 40 graden Celsius. Prijs ligt rond de 750 euro.
 
Voor 6 personen is deze grotere Lay-Z. Ook met een digitaal controlepaneel. Verwarmen tot 40 graden Celsius. De prijs ligt ook iets hoger namelijk ongeveer 800 euro.
 
Een opblaasbare whirlpool geschikt voor het buitengebeuren. 4 personen gaan genieten van diverse waterjets. Inhoud 1000 liter bij 80 procent vulling. Watertemperatuur is in te stellen tussen de 25 en de 40 graden Celsius. Prijs van deze opblaasbare whirlpool is ongeveer 730 euro.
 
Een heerlijke opblaasbare spa. En deze kunt u zowel buiten als binnen gebruiken. 800 liter water en heel veel jets namelijk 128 stuks. Een geweldige spa en die kost u slechts een dikke 600 euro.
 
opblaasjacuzzi
 
Topmerken
4Seasons
is een begrip in de wereld van opblaasbare waterbaden. Dat geldt ook voor Five Stars en Aster. Ook een heuse topper is Bestway, klasse hoor!
Het wereldbekende merk Whirlpool mag in dit rijtje zeker niet ontbreken. Plieger maakt eveneens geweldig goede opblaasbare jacuzzi`s en whirlpools.
Ook nadrukkelijk aanwezig zijn de merken Lanaform, Infrasmart en niet te vergeten Tunturi.
 
De aanschaf van opblaasbare jacuzzi`s en whirlpools
Het aanbod in enorm te noemen. Welke voor u van toepassing is is dan best wel moeilijk te beoordelen. Ga eerst maar eens rondkijken bij winkels en bedrijven. Laat u goed voorlichten en neem geen overhaaste beslissing.
Ga eens surfen op het internet. Ook hier een geweldige grote keuze.
Dan, eindelijk zult u uw keuze maken en wordt u de trotse bezitter of bezitster van een opblaasbare jacuzzi of whirlpool! Veel wijsheid en plezier met het kiezen en veel fijne waterbaduren toegewenst!
 
opblaasbare jacuzzi