Merken zijn er genoeg en leveren allen topkwaliteit!

merken whirlpool
 
 
 
 
 
 
Er zijn genoeg fabrikanten die whirlpools en jacuzzi`s maken. En in vele vormen en afmetingen met de daarbij behorende prijzen.
Er worden geen inferieure whirlpools en jacuzzi`s gemaakt maar het ene merk is nu eenmaal beter dan het andere. Dat is met alles dus ook wat betreft waterbaden.
 
Enkele merken van whirlpools en jacuzzi`s
Een fabrikant die luxe en verplaatsbare spa`s maakt is Sundance. Het menu bestaat onder andere uit drie modellen. Het eerste heeft de cijfers 680 meegekregen, het tweede de 780 en dan nog de 880.
Elk model heeft weer enkele uitvoeringen. Bij de 680 vindt u de Hawthorne en de Tacoma.
Bij de 780 treft u de uitvoeringen Hamilton en Dover.
Bij de 880 zijn het de Optima en de Capri.
Prima spa`s met goede prijzen.
 
nirwana whirlpool
 
Topkwaliteit wordt ook geleverd door Nirwana. Heeft een interessant modellenaanbod. U kunt kiezen uit een supergroot model want deze biedt 9 zitplaatsen en 1 ligplaats. Dit is het model Washington.
U wilt een iets kleiner model…dat kan want Nirwana heeft nog meer in huis. U krijgt dan het model Fontana, 1 ligplaats en 5 zitplaatsen.
Nog wat kleiner is de Corona en heeft 2 ligplaatsen.
Prijzen zijn aantrekkelijk te noemen.
 
Duitse degelijkheid en Duitse topklasse worden u aangeboden door Cleopatra. Dat is een onderdeel van de Hansgrohegroep. Twee modellen zijn de Premium Line Ladoga en de Premium Line Malawi.
 
Een bekende in de wereld van whirlpools en jacuzzi`s is natuurlijk 4Seasons. Leuke modellen met leuke namen zoals Julia en Laura.
De Julia biedt 1 ligplaats en 4 zitplaatsen. De Laura heeft zelfs 2 ligplaatsen en 3 zitplaatsen.
 
4 seasons whirlpool
 
Buitengewone kwaliteit levert u Artesian. Buiten de whirlpools en jacuzzi`s worden er ook nog zwemspa`s gemaakt. Van de eerste twee soorten is er het model Platinum Class. U wilt uzelf nóg meer verwennen, dan is het model Platinum Elite zeker voor u geschikt.
Een bekend model zwemspa is Tidalfit.
 
merk Artesian whirlpools
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En de naam Jacuzzi zal niet ontbreken wat topmerken betreft. Van oudsher een Italiaans merk. En de modellen zijn al goed bekend zoals de Baracuda, de Ocean en de Pearl.
De Baracuda heeft 2 ligplaatsen en 3 zitplaatsen. De Ocean heeft 1 ligplaats en 5 zitplaatsen. De grootste is het model Pearl en geschikt voor 8 mensen.
Jacuzzi heeft een wereldnaam opgebouwd wat jacuzzi`s betreft.
 
Het merk Whirlpool is ook een begrip in de wereld van de waterbaden. Ontstaan in 1911 in de Verenigde Staten met vandaag de dag ook vele vestigingen in heel Europa.
Met stip op nummer één, en dat word je niet zomaar! Het bedrijf is altijd op zoek naar nieuwe technologieën met een oog naar topdesign.
Een wereldmodel is ongetwijfeld de Maxxus maar ook de Cameo is niet te versmaden. Tenslotte moet zeker het Majesta model worden genoemd.
 
merken jacuzzi