Jacuzzi - geeft en heeft een positieve werking op uw lichaam en geest

jacuzzi
 
 
Het is een bubbelbad. Dat bubbelen komt door de luchtjets. En die zorgen voor een heerlijk effect op het lichaam. Er zitten ook waterjets in en die zorgen voor het masserende effect. Dit is het in grote lijnen maar het is meer!
 
Stukje geschiedenis
In het jaar 1907 besloten de gebroeders Jacuzzi te gaan emigreren en zij gingen naar de Verenigde Staten, naar CaliforniŽ. Zij werkten keihard aan hun toekomst en in 1915 startten zij hun bedrijf. Zij gingen vliegtuigpropellers maken want de luchtvaart was toen volop in ontwikkeling.
Propellers maken deden zij tientallen jaren totdat één van de broers een idee had. En dat idee werd uiteindelijk een bad met bubbels. Het werd een doorslaand succes, zo gigantisch dat een bubbelbad een jacuzzi werd, en nog steeds, wordt genoemd.
 
jacuzzi

Het is een combinatie van water- en luchtjets. De waterjets zorgen voor de waterstuwing. Deze stuwing geeft het masserende effect op het lichaam. De luchtjets zorgen voor het opborrelende water dat daardoor ondoorzichtig wordt. Het borrelende water zorgt voor het fijne tintelende effect.
Beide effecten hebben een geweldige positieve werking op lichaam en geest. U ontspant zich totaal in het water dat een temperatuur heeft van ongeveer 38 graden Celsius.
Er zijn enkele typen waterjets met elk een eigen functie. Er zijn ondermeer combinatiejets, ronddraaiende jets, instelbare jets en op en neergaande waterjets.
 
jacuzzi
 
Een sessie
Een verblijf hierin betekent dat u opknapt na een werk- of schooldag. Het lichaam herstelt zich, de geest herstelt zich. U gaat zich rustiger voelen, u wordt kalm en beziet uw leven en de wereld weer heel anders. Inderdaad, allemaal positieve effecten.
Een sessie is nodig, elke dag!
Daarom is de aanschaf van dit bad een aanschaf die u een meerwaarde aan het leven zal geven.
 
jacuzzi

De levensduur
Hoe intensiever hij wordt gebruikt, des te minder lang zal hij meegaan.
Het materiaal is belangrijk. Acryl gaat bijvoorbeeld langer mee dan glasvezel.
Ook de isolatie speelt een rol bij de levensduur.
Een bubbelbad voor buiten, dan is het omhulsel belangrijk.
Een goedkope uitvoering kan met gemak een jaar of vijf tot tien wel mee zonder grote problemen en dure kan twintig jaar mee.
 
Een verantwoorde investering!
Met een jacuzzibad voor binnen of voor buiten koopt u dus echt iets goeds. Daarbij komt ook nog eens dat u voor een bubbelbad te nemen de deur niet meer uit hoeft. Geen extra kosten meer zoals entreegeld, ledengeld, een hapje en een duur drankje. Uiteindelijk haalt u uw investering er ook nog eens uit.
 
jacuzzi