Er zijn kleine, middelgrote en hele grote jacuzzi-modellen

model jacuzzi
 
 
 
 
Iedereen weet dat een verblijf in een jacuzzi goed is voor de totale gezondheid. En iedereen weet dat het een soort bubbelbad is. En ook een ieder weet dat na een bad het lichaam en de geest zich weer aardig hebben hersteld.
En zo is het inderdaad, en dat wist en weet men al eeuwen lang. Water kan veel voor de mens doen!
 
Twee manieren
U wilt relaxen, u wilt zich ontspannen, u wilt stress kwijt. Dan moet de sfeer met de daarbij behorende verlichting precies op elkaar zijn afgestemd. Met deze combinatie gaat dat allemaal wel lukken!
U wilt uw lichaam ontdoen van pijntjes, u wilt weer een soepel lichaam. Dan gaat het water de hoofdrol spelen. Vooral de typen waterjets zijn hierbij belangrijk.
 
jacuzzi verlichting
 
Verlichting in en om de jacuzzi
En dat gebeurt natuurlijk door led -lampjes. Gaan heel lang mee en zijn superzuinig wat energie betreft. Wisselsnelheid van de kleuren is instelbaar. Vooral de kleur groen is een goede keuze want die staat voor kalmte en rust. Om u zich vitaler te voelen, dan komt de kleur rood naar voren.
Verlichting heeft prima therapeutische eigenschappen. Men noemt dat chromotherapie.
 
OliŽn in het water van de jacuzzi
En ook dat is al eeuwen bekend dat oliŽn een positief effect op lichaam en geest geven. Niet alleen het effect maar ook de heerlijke geur van een olie zullen wonderen bij u doen. Men noemt dit aromatherapie.
 
model jacuzzi
 
Andere aantrekkelijke zaken!
Als u uw bad buiten heeft staan, dan is een schepnetje een praktisch ding. Kunt u eventuele bladeren, insecten en ander groot vuil handig mee uit het water scheppen.
Een trapje hoort bij de uitrusting en een drijvende bar is niet alleen leuk om te zien, ook bijzonder functioneel. Is opblaasbaar en erg stabiel. Voor uw hapje en drankje hoeft u er niet meer uit!
 
Waterinhoudsmaten, afmetingen en pompvermogens
Een hele grote uitvoering heeft een inhoud van ruim 2000 liter water. 330 centimeter bij 230 en met een diepte van 110 centimeter. Echt een kanjer! Heeft daarom 3 pompen van elk 2 pk en ook nog eens 1 aparte circulatiepomp.
Een kleine heeft een inhoud van 500 liter. 230 bij 108 bij 79 centimeter. De pomp heeft een vermogen van 2 pk.
Een tussenmaat. Inhoud rond de 1300 liter. 198 centimeter bij 216 centimeter met een diepte van 100 centimeter. 2 pompen van elk 2 pk.
Uiteraard zijn er nog andere jacuzzi`s met andere inhoudsmaten, afmetingen en pompvermogens.
 
model jacuzzi
 
Zit- en ligplaatsen in een jacuzzi met een prijsindicatie
Een heerlijkheid voor twee personen. En die kunnen er ook nog eens uitgebreid in gaan liggen. De romantiek zal zegevieren wanneer u met uw partner gaat baden. U betaalt ongeveer 3800 euro maar uw leven zal voorgoed veranderen!

Er is een jacuzzimodel voor vijf personen. Eén persoon kan languit gaan liggen; de andere vier hebben comfortabele zitplaatsen. Gaat rond de 4000 euro gaat kosten.
 
U zoekt een supergrote jacuzzi waar zeven personen tegelijk kunnen genieten? Ook die is er!
Eén persoon kan hierin de benen strekken in de ligplaats. De andere zes mensen maken gebruik van zes fijne zitplaatsen. En natuurlijk wilt u een voetenmassage- unit. Een voortreffelijke optie die uw voeten zal verwennen. Bovendien zit op en aan en in deze jacuzzi alles wat er maar mogelijk is. Deze supertopper gaat richting de 6000 euro.

Bediening van uw jacuzzi
En de bediening gaat via een bedieningspaneel. U kunt alles instellen aan mogelijkheden door lichtjes op de tiptoetsen te drukken.
U wilt de kracht van de waterjets regelen, dat kan. U wilt de temperatuur van het water veranderen, gewoon erg eenvoudig te doen. U wilt een andere kleur van uw onderwaterverlichting, ook dat kan via het bedieningspaneel. Over gemak gesproken!
 
model jacuzzi
 
Enige informatie over de materialen van een jacuzzi
De omkasting, zeg maar de buitenkant, is van RVS gemaakt. De bekleding van de binnenkant is meestal van acryl. Is het beste materiaal hiervoor. De afwerking is van hout.
 
Houtkleuren
Schitterend om de zien is de donkerbruine kleur; geeft een warm gevoel. Ook rood steekt mooi af.
Helemaal in vandaag de dag is de essenhoutlook en de cederhoutlook.
 
En daarom een jacuzzi!
U overweegt een jacuzzi aan te schaffenÖeen fantastische keuze want u haalt hiermee iets bijzonders in huis of met name in uw tuin.
Ga eerst eens rondkijken want het aanbod is zeker groot. Vraag informatie aan en laat u uitgebreid informeren.
Dan zal de grote dag komen dat uw jacuzzmodeli wordt geplaatst. Het GROTE genieten zal dan beginnen!
 
model jacuzzi